Junior Analyst

Er du student i høyere utdanning, og ser etter en utfordrende og givende studentjobb? Vil du være med på å produsere medieanalyser? Vårt team av analytikere leverer analyser til alt fra store, internasjonale selskaper og interesseorganisasjoner til offentlige oppdragsgivere. Kanskje er det deg vi søker?

Rollen som Junior Analyst

Som junioranalytiker vil du lese og kode du nyhetssaker på daglig basis. Arbeidet består i å lese gjennom og evaluere medieoppslag som våre kunder er omtalt i – eller har interesse av – i media. Evalueringen du gjør danner grunnlag for analysene som  leveres til våre kunder.

Vi har mange kunder som kommer fra ulike bransjer; både kommersielle, ideelle og offentlige. Dette er med på å gjøre jobben både variert og spennende. Perfekt for deg som er interessert i en karriere innen media, informasjon og samfunnskontakt. 

Vi ønsker at du ...

 • Har høy arbeidskapasitet og trives med å arbeide med tidsfrister
 • Behersker norsk svært bra, subsidiært svensk, dansk og engelsk
 • Skriver godt, forståelig og poengtert
 • Er rask på tastaturet
 • Har en interesse for kommunikasjon- og mediebransjen og hva som rører seg i mediebildet
 • Er genuint interessert i norsk samfunnsliv
 • Er student eller ønsker et sted å begynne din karriere
 • Kan jobbe minimum 10 timer i uken

Vi vil vurdere både deg som er nyutdannet og kandidater med mer erfaring. Ikke nøl med å søke om du tror du har egenskapene vi ser etter.

Hva kan vi tilby?

 • Jobb i et spennende, internasjonalt selskap i vekst
 • Mulighet for å jobbe med noen av Nordens største private og offentlige virksomheter og organisasjoner
 • Attraktiv stilling med stort utviklingspotensial samt personlig og faglig utvikling
 • Rikt faglig miljø og gode kolleger
 • Kontor sentralt i Oslo sentrum 

Interessert?

Søknader vil behandles fortløpende og ansettelse ønskes så fort som mulig.

Du kan søke på jobben ved å klikke ‘SØK PÅ DENNE JOBBEN‘. I tillegg til søknad ber vi om CV. Frist for å søke på stillingen er 1. juli.

Vi gleder oss til å lese din søknad.

Av hensyn til GDPR mottar vi ikke søknader på mail. Send heller ikke inn dokumenter som inneholder personsensitiv data som personnummer.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Oddmund Vaagsholm på Oddmund.vaagsholm@infomedia.no

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, religion, nasjonalitet og etnisitet.

Om Infomedia

Infomedia er en ledende nordisk aktør innen media-intelligence. Med avansert teknologi, komplekse algoritmer og et team av dyktige ansatte, overvåker vi alt som blir sagt og skrevet i alle typer redaksjonelle og digitale medier over hele verden.

Vi har tilgang til enorme mengder data, ny teknologi og erfarne folk, noe som gjør oss til en ledende aktør i markedet for medieovervåkning, analyse og kommunikasjon. Målet vårt er å gi kundene økt vekst gjennom bedre innsikt i et komplekst medielandskap.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om å sette nye standarder for virksomheters evne til å ta riktige kommunikasjonsbeslutninger i alle mediekanaler. På denne måten hjelper vi kundene våre med å nå sine forretningsmål og pleie omdømmet.

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media og håndterer oppgaver for både nasjonale og internasjonale kunder. Vår partnerliste inkluderer noen av verdens ledende aktører innen sitt felt, som Hootsuite, Zerofox og Talkwalker.