skip to Main Content

FAQ

Jeg mottar ikke e-postvarslingen(e) jeg er registrert på

Du kan ha fått en bekreftelsesmail fra oss hvor du blir bedt om å svare Ja eller Nei på om du ønsker automatiske varsler fra oss. Hvis denne ikke besvares, vil du ikke motta varslinger. Se gjerne i spam/uønsket dersom du ikke finner denne i innboksen din, og klikk Ja i mailen.

Har du klikket “Meld av”, men ønsker å melde deg på igjen, kan du finne den siste eposten du mottok fra oss, scrolle helt ned og klikke “Meld på”. Eller kontakt support@infomedia.no

Hvis du ikke har bekreftelsesmail eller klikket Ja i bekreftelsesmail, og likevel ikke mottar varsel, kontakt support@infomedia.no og oppgi hvilket varsel du savner.

Login problemer

Hvis du mangler brukernavn/passord, må du kontakte informasjonsansvarlig/ ansvarlig for medieovervåkingen i din bedrift, eller oss: support@infomedia.no

Hvis du får en blank side i m360.opoint.com, kan du slette nettleserdata i nettleseren din og oppdatere siden på nytt. Trykk Ctrl + Shift + r.

Sjekk driftsmeldinger i portalen eller på Infomedias nettsider dersom du tror det er feil på siden. Eller kontakt support@infomedia.no

Oppsett av feed

Vi leverer feeds fra medieovervåkingen i følgende formater: RSS, Json og XML. Dette administrereres fra M360 

Feeds kan baseres på automatiske søk, eller manuelle tags  

Vi minner om at vi ikke kan dele feeds med betalt innhold (dvs artikler bak betalingsmur eller print-artikler) dersom det publiseres på en offentlig tilgjengelig nettside. 

App

Appen vår, M360, kan lastes ned fra Google Play (for Android-telefoner) eller Apple Store (for Iphone) 

Autologin/Pålogging fra intranett

Vi kan generere et autologin med lesetilgang for M360-brukeren til din bedrift. Kontakt oss på support@infomedia.no for å bestille dette.

I forbindelse med endring av URL mot M360, må alle eksisterende autologins endres. Erstatt «m-brain» med «opoint» i URLen du opprinnelig fikk tilsendt, eller kontakt support@infomedia.no for å få en ny link.

Lese-versjon av M360

Hvis du ønsker å dele brukeren til din bedrift med ansatte som ikke skal ha tilgang til å gjøre endringer, kan vi opprette en lese-versjon av brukerkontoen deres. Ta kontakt med support@infomedia.no for å bestille dette. 

Whitelabel- løsninger

Hvis du ønsker å bruke egen logo i rapporter, epostvarsler eller i overvåkingsverktøyet, eller lurer på hva dette fører med seg av merkostnader, ta kontakt med salg@infomedia.no 

Nytt automatisk søk eller Epost-varsel

Ta kontakt med den ansvarlige for medieovervåkingstjenesten i din bedrift, eller kontakt oss på: support@infomedia.no og beskriv så godt det lar seg gjøre hva slags medieomtale du ønsker å abonnere på eller få en søkeprofil på. 

Kildetilgang/ tilgang bak mur

Hvis du ikke får åpnet artikler bak betalingsmur fra våre systemer, og er usikker på hvorfor, kan du kontakte support@infomedia.no 

Opphavsrett

Alt materiale i Infomedia er beskyttet av opphavsrett. 

Kunden skal ikke selge, videreformidle, distribuere, gjengi eller kopiere materiale og innhold uten særskilt skriftlig avtale med Infomedia. Nedlastet materiale skal slettes etter bruk og skal ikke lagres i informasjonsinnhentingsystem som for eksempel elektroniske postkasser, databaser, felles nettverk eller lignende.

Kunden kan distribuere (dvs. reprodusere eller kopiere, utsendelse via e-post, publisering i databaser, nettverk eller lignende) mottatte overskrifter og instruksjonsmanualer innenfor kundens egen virksomhet. All annen distribusjon eller deling av innhold og materiale fra Infomedia skal avtales skriftlig med Infomedia. 

Back To Top