Webinar

Hvorfor blir noen merkevarer så mye mer populære enn andre?

Meld deg på webinaret med vår partner, Talkwalker, og lær hvordan de mest populære merkevarene i Norden i dag, har blitt så populære.

Slik skapes et "Love Brand"

Hvem er de mest populære merkevarene i Norden 2022? Og hva er nøkkelen til deres suksess og status som «Love Brands»? Det skal vi snakke om i vårt kommende webinar sammen med vår partner, Talkwalker. Med sin Brand Love-metode har Talkwalker gått gjennom 1500 globale merkevarer og i kombinasjon med andre regionale rangeringslister, funnet frem til de 10 mest populære merkevarene i Norden. Meld deg på og lær hvordan man skaper en populær merkevare.

Viktigheten av en sterk og populær merkevare er ubestridelig: De mest populære merkevarene vokser nesten tre ganger raskere enn gjennomsnittet i sin industri. De samme merkevarene opplever også mer positiv omtale fra forbrukere og større grad av kundelojalitet. Dermed kan de prise produktene og tjenestene sine høyere. Men hvordan kom de dit? Talkwalker har analysert over 2,6 milliarder samtaler, og én ting er tydelig: Man skal ikke undervurdere sosiale medier og bærekraft, hvis man ønsker å være blant de mest populære merkevarene.

Lær hva som skal til å for å bli et «Love Brand» i dette webinaret, der vi avslører Nordens 10 mest populære merkevarer og snakker om hvorfor det å være populær, er så viktig.

Få spennende innsikt

Bli med på webinaret og lær om:

  • Hvordan du overvåker merkevarens popularitet, ved å måle tillit (Trust), iver (Passion) og kundetilfredshet (CSAT-score)
  • Hvorfor sosiale medier er avgjørende for å komme tettere på forbrukere
  • Hvordan en god SoMe-strategi kan gjøre merkevaren din til et «Love Brand»
  • Hvordan du bruker data til å forstå ditt publikum, tilpasse kommunikasjonen og levere effektive kampanjer

Webinaret foregår på engelsk.

Speakers

Jack Richards

Marketing Manager – Northern Europe, Talkwalker

Laurits Læssø Macel

Head of Partnerships and Solutions, Infomedia Danmark

Meld deg på her

Fyll ut skjemaet og motta en lenke til dette webinaret.

Om Talkwalker

Talkwalker leverer forbrukerinnsikt som hjelper merkevarer med å få gjennomslagskraft.

I en verden full av samtaler har de mest suksessfulle, globale merkevarene skiftet til Talkwalker, fordi de får en solid softwareplattform, som lar dem oppdage, forstå og trekke ut verdifull innsikt fra intern og ekstern data.

Talkwalkers lytte- og analyseplattform gjør mer enn 2.500 virksomheter i verden i stand til å beskytte sin merkevare, måle virkning og få essensiell forbrukerinnsikt som driver kjøpsbeslutninger.

Om Infomedia

Kommunikasjon kan velte regimer, avgjøre valg og skape ikoniske merkevarer. Rett kommunikasjon til rett tid og sted kan vinne markedsandeler, manifestere en merkevare, øke omsetningen og minimere risiko.

Men med 350.000 tweets i minuttet, 30.000 timer med nye Youtube-videoer hver time, og over 2 millioner nye nettartikler i døgnet, har det aldri vært vanskeligere å holde oversikt – og aldri vært lettere å måle feil.

Infomedia er den strategiske partneren som omsetter det kaotiske mediebildet til oversikt, innsikt og rådgivning som skaper handling og resultater.

Vil du ha invitasjon til ved kommende webinarer?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på våre webinarer, bloggartikler og spennende caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt

Screenshot av social listening-vertøyet Talkwalker

Book en Talkwalker demo