Medieovervåkning

Vi overvåker medieomtalen. Hver dag. Minutt for minutt

Infomedia tilbyr markedets bredeste og dypeste medieovervåkning, og gir deg rask oversikt hver dag.

Print / nett / sosiale medier / tv / radio

Medieovervåkning med maksimal presisjon

Vi tilbyr bransjens absolutt bredeste og dypeste dekning på tvers av medier og bak betalingsmurer. Lokalt, regionalt og globalt.

Print

Du får full oversikt over all omtale i printmedier. Fra alle landsdekkende aviser og regionale og lokale aviser ned til de minste nisjemediene. Ikke bare nasjonalt, men også globalt.

Infomedia har de beste samarbeidsavtalene med mediene, og vi tilbyr derfor fulltekstvisning av flere trykte artikler enn andre – uten at det går ut over medienes opphavsrett.

Nett

Vi finner frem til alt som sies og skrives i verdens nettbaserte nyhetsmedier, slik at du får en komplett oversikt. Du har tilgang til artikler bak mange betalingsmurer på tvers av norske og internasjonale medier, og vår dekning av nyhetsmedier på nett er helt unik.

image_web.png
image_social.png

Sosiale medier

Vi overvåker sosiale medier slik at du er oppdatert på all omtale.

Med overvåkning av sosiale kanaler får du innsikt i hva målgruppen, interessentene eller influenserne sier om deg, produktene eller konkurrentene dine – på tvers av alle sosiale medier, fra Facebook til Reddit.

TV

TV-nyheter publiseres i dag som en jevn strøm døgnet rundt. Vi følger med og holder et våkent øye med de største TV-sendingene. Vi tilbyr skreddersydd overvåkning av samtlige TV-medier, både Norge og resten av verden.

image_tv.png
image_radio

Radio

Også på radiomarkedet spisser vi ørene for å holde deg oppdatert. Døgnet rundt, minutt for minutt. Vi kan skreddersy løsningen din ned til minste detalj og lytte til alle radiosendingene som er viktige for deg.

Den bredeste overvåkningen

Vi tilbyr den bredeste dekningen av hele mediebildet. På tvers av print, nett, sosiale medier, radio og TV. I Norden og i den store verden.

Den dypeste dekningen

Vi går helt i dybden og dekker ned til minste detalj. Selv bak betalingsmurer. Den gir komplett oversikt hver dag.

Den største presisjon

Vi skreddersyr medieovervåkningen din med unik søketeknologi. Det gir både høy fleksibilitet og stor presisjon.

Aker BPs visjon er å skape det ledende lete- og produksjonsselskapet offshore. For å være ledende, må vi også være godt orientert om verden rundt oss – og om hvordan omverdenen omtaler oss. Infomedias tjenester hjelper oss til å ha oversikt gjennom både daglige nyhetsvarsler og jevnlige medierapporter, hvor både omtalemengde, kilder og budskap analyseres. Dette gir oss gode verktøy til å ta grep som bidrar til at vi kan holde kursen mot å bli ledende.
Ole-Johan Faret, Pressetalsmann, Aker BP

Vi sørger for at du er den første som får beskjed

Få beskjed på mobilen din i det øyeblikket du nevnes, bli oppdatert hver morgen med en daglig e-post, eller få en mer omfattende oversikt i medieovervåkningsportalen vår. Det er medieovervåkning på dine premisser.

Daglig oversikt på e-post

Med Infomedias daglige medieovervåkning levert i innboksen holder du du oppdatert og har den nødvendige oversikten hver eneste dag.

Varsler i sanntid på mobil

Appen vår holder deg oppdatert time for time, minutt for minutt. Du tilpasser selv varslingene dine, etter eget behov.

Full kontroll på nettet

Du får full oversikt og dypere innsikt via medieovervåkningsportalen vår. Søk, organiser, arkiver og mye mer.

Norges Skiforbund har i perioder ekstremt bred mediedekning, internasjonalt, nasjonalt, regionalt og lokalt. Infomedia har satt opp et fantastisk system for oss som gjør at hele organisasjonen er informert om daglige- og ukentlige nyheter. Når vi trenger utvidet statistikk/rapporter etc., så gir vi Infomedia de beste skussmål for rask responstid.

Claes-Tommy Herland, Kommunikasjonsrådgiver, Norges Skiforbund

Her kan vi hjelpe

Omfattende data, avansert teknologi og de beste menneskene i bransjen hjelper virksomheter og organisasjoner med å skape gode resultater hver dag.

Vi kan også gjøre det for deg.

Kommunikasjonssjefer har et økende behov for å overvåke, analysere og optimalisere kommunikasjonen. Lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt. I print, på nett, sosiale medier, TV, radio, podcaster – ja, til og med på dypnett.

Infomedia har de største ørene innen medieovervåking og fanger opp alt som blir sagt og skrevet om varemerket ditt, konkurrentene dine, bransjen din – og alle andre ting som påvirker bedriftens posisjon og omdømme. Vi sørger for at du alltid er den første som varsles, så du er i forkant og kan optimalisere kommunikasjonen.

Alle som er ansvarlige for markedsføring og digitale kanaler trenger å forstå sine markeder, publikum og media – og få innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Infomedia har avansert AI-teknologi, digitale verktøy, analytikere og rådgivere som er klare til å finne svarene.

Få viktig kunnskap om hvem, når, hvor og hvordan kundesegmenter reagerer på produktene, merkevarene og kampanjene dine. På den måten kan du lage innhold og meldinger basert på fakta snarere enn magefølelser – og komme raskere til målet.

Kanskje medieovervåking og medieanalyse kan gjøre noe spesielt for salgssjefer? Det korte svaret er: Ja. De riktige søkeordene og avanserte søkealgoritmer kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter og generere kundeemner.

En daglig medieovervåking holder salgsteamet ditt oppdatert om nye muligheter, slik at du kan være et skritt foran konkurrentene. En medieanalyse kan også gi deg ytterligere innsikt i relevante markeder.

Vil du se det før du tror på det? Vi vil vise deg hvordan.

Kommunikasjon og ledelse går hånd i hånd. En toppledelse med riktige verktøy for å kommunisere og et innblikk i effekten av kommunikasjon har større gjennomslagskraft enn andre. Våre analyser og råd er designet for å støtte toppledelsen i å forstå hvordan kommunikasjon endrer virksomhetens omverden – i tillegg, dens posisjon og omdømme.

Sammen identifiserer vi strategiske agendaer, nøkkelpersoner, kjernebudskaper og erkerivaler, og vi setter opp riktige KPI-er på tvers av land, regioner, merkevarer og forretningsenheter.

Infomedia har både enorme mengder historiske mediedata og markedets mest avanserte teknologi for medieovervåking. Det gir både innsikt i fortiden og retning for fremtiden.

Hvem sa for eksempel hva, hvor og når? Bruk våre norske og internasjonale mediearkiver for å researche og få kunnskap du ikke finner andre steder. Eller la oss designe din unike søkealgoritme for å fange nye trender eller overvåke hva konkurrenter og influensere sier og gjør. Hvem lanserer for eksempel hva, hvor og når? Eller hvordan kan vi finne ny kunnskap om det som gjør produktene og tjenestene dine unike?

Vår avanserte medieovervåking og kommunikasjonsanalyse hjelper HR-ledere med å forstå hvordan kommunikasjonen deres påvirker virksomhetens omdømme – og dermed dens evne til å tiltrekke seg talenter.

Men kompetansen vår spenner enda lenger. Vi kan også hjelpe deg med å finne riktig talent hvis du eller rekrutteringsbyrået har problemer. Talentene er kanskje et helt annet sted enn der du leter. Vi kan designe algoritmer som lytter til spesifikke ord og finner nålen i høystakken raskere. Kanskje fra et fjernt hjørne av verden?

Å være nær kunder og deres forretningsutfordringer er alfa og omega for alle i byrå- og konsulentbransjen. Du må besitte det ytterste av kunnskap med verktøy for å fange trender, omtaler, stemninger og alt som er viktig for kundene dine. Du må også gjøre det på tvers av medier, plattformer og lokasjoner.

Infomedia tilbyr løsninger for både byråer og andre konsulentselskaper som trenger å overvåke og forstå kommunikasjon og omtaler av sine kunder – og for deres kunder. Ingen har bredere og dypere dekning i markedet.

Infomedia arbejder med  nogle af landets største offentlige institutioner. Vi ved, at effektiv kommunikation foregår på andre præmisser og måles på andre parametre, end hvad der gælder i de største private virksomheder.

Derfor er vi højt specialiseret i at overvåge, analysere og optimere kommunikation på tværs af medier for alt lige fra partier og myndigheder til institutioner og regioner. Vi løser selv de mest specifikke behov for medieovervågning, analyse og rådgivning. Og vi tilbyder effektive værktøjer til at håndtere vigtige opgaver i kommunikationsafdelingens daglige arbejde.

Global medieovervåkning

Global overvåking av mer enn 178.000 nyhetsmedier

Infomedia tilbyr overvåking av alle globale medier. Ikke minst nyhetsmedier på nettet.

Vi overvåker hele tiden mer enn 178.000 online nyhetsmedier og gir tilgang til  å utforske +7 milliard artikler fra hvert hjørne av internett. Dette gjør oss til verdens ledende leverandør av data fra nyhetsmedier online.

Hvis du eller selskapet ditt trenger live nyhetsstrømmer til markedsundersøkelser, risikostyring, økonomisk analyser eller AI- og maskinlæringsprosjekter, kan vi også håndtere dette.

E-PAPER

5 tips til best mulig medieovervåkning

God medieovervåkning kan gi innsikt i effekten av PR- og kommunikasjonsavdelingens innsats, det kan tipse salgsavdelingen om nye forretningsmuligheter, eller det kan gi markedsføring en nødvendig innsikt i bransjen og konkurrentene. Vi gir deg 5 tips til hvordan du får best mulig medieovervåkning.
Last ned appen vår

Hold deg oppdatert på mobilen

For å bruke appen kreves et abonnement på medieovervåking hos Infomedia. Les mer eller kontakt oss.

Kontakt oss

La oss kartlegge behovene, utfordringene og mulighetene dine innen medieovervåkning – i Norge, Norden eller globalt.

Vi kontakter deg så raskt som mulig for en uforpliktende prat.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Se også

Overvåkning av sosiale medier

Få verdifull innsikt i budskapene, omtalene og publikumet på tvers av sosiale medier. 

Analyse og innsikt

Analysene våre gir verdifull innsikt i omtalene, omdømmet og ytelsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ny inspirasjon maks 1-2 ganger i uken om blant annet spennende webinarer, whitepapers og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.