fbpx

Infomedias CEO blir styreleder i FIBEP

2 min. lesetid
Pressemelding 15. november 2021

Den internasjonale bransjeorganisasjonen for media intelligence-selskaper, FIBEP har valgt Infomedias CEO, Thomas Vejlemand som styreleder for en periode på tre år. Vejlemand har siden 2019 vært fungerende nestleder i FIBEP-ledelsen.

– Jeg er både glad og beæret over å ha fått tildelt rollen av mine bransjekolleger. Styret er en god sammensetning av 10 internasjonale medlemmer som representerer selskaper i USA, Asia, Sør-Amerika, Afrika, Midtøsten og Europa. Det gir en fantastisk mulighet til å utveksle erfaringer og få inspirasjon på tvers av markeder, til fordel for våre kunder, forteller Vejlemand.

FIBEP har omtrent 200 selskapsmedlemmer, fra mer enn 70 land. Bransjeorganisasjonen og dens medlemmer er fokusert på å levere globalt drevne løsninger innen medieovervåkning, medieanalyse, PR-distribusjon, journalistdatabaser, samt konsulenttjenester og SaaS-plattformer.

– Det er mange viktige emner å ta fatt på for å utvikle medieovervåkningsbransjen. Som bransje skal vi forholde oss til medienes utvikling og ny copyright-lovgivning. Vi skal forholde oss til de store tech-plattformene som begrenser tilgangen til sosialt medieinnhold. Vi skal kunne adressere kunders behov for medieovervåkning, både i lokal, regional og global kontekst. Og vi skal levere innovative løsninger med fokus på datadrevne PR- og kommunikasjonsinnsikter. Det stiller krav til ny teknologi, til dataforskning og til analytisk kompetanse. Jeg gleder meg til å ta del i de spennende oppgavene, og til å se utviklingen av Infomedia selskaper i Norden og internasjonalt gjennom Opoint, smiler Vejlemand.

FIBEP ble grunnlagt i 1953 i Paris og arrangerer et bredt spekter av bransjeaktiviteter, heriblant FIBEP World Media Intelligence Congress, nettverkssamlinger, tiltak for kompetansebygging, teknologifora og deltakelse i en rekke forskningsstudier med fokus på datavitenskap og teknologiutnyttelse

For ytterligere informasjon

Infomedia
Thomas Vejlemand, CEO
tve@infomedia.dk
+4531373025

FIBEP Sekretariat
Secretariat@FIBEP.info

Om Infomedia

Infomedia hjelper bedrifter og organisasjoner å lykkes med smart bruk av data, digital teknologi og dyp innsikt i medier og kommunikasjon. Vår tilgang til store mengder mediedata, ny teknologi og erfarne folk gjør oss til en ledende aktør i markedet for medieovervåkning, medieanalyse og kommunikasjonsoptimalisering. Vårt mål er å skape vekst for våre kunder ved å gi dem oversikt og innsikt i et komplekst, globalt medielandskap.

Les mer om Infomedia

Last ned PDF

Fyll ut skjemaet, så er du klar til å laste ned dette blogginnlegget som PDF.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt