fbpx
Mediearkiv

Mediearkiv

Hvem sa hva den gangen, og hvor ble det trykket eller publisert? Infomedias mediearkiv gir deg svarene du leter etter. Med et abonnement får du tilgang til å søke i millioner av artikler fra landets trykte og digitale medier.

norsk mediearkiv

Utforsk historisk mediedekning med Infomedias mediearkiv

Infomedia har Norges største mediearkiv med artikler fra web, print, radio og TV.  Arkivet bygger på moderne teknologi og har gode filtreringsmuligheter, som gjør det enkelt å søke seg frem til relevante artikler.

1000+ kilder
Infomedias mediedatabase fylles på hver dag med innhold fra over 1000 norske kilder (medier) rundt om i landet. Både på trykk og på nett.

100+ mill. artikler
Mediearkivet inneholder mer enn 100 millioner artikler fra landsdekkende, lokale og nisjemedier. 

Et lite stykke norsk historie

Infomedias mediearkiv er Norges beste og mest tilgjengelige verktøy for medieresearch. Offentlige og private aktører kan søke i redaksjonelle medieoppslag tilbake i tid, gjennom vår moderne og brukervennlige plattform.

Jobber du innen marketing og kommunikasjon kjenner du sikkert et økende behov for oversikt, over et stadig mer fragmentert og kaotisk mediebilde. Med Infomedias medieovervåkning får du daglig oversikt og unngår å misse viktige omtaler i media. Og med mediearkivet får du ytterligere mulighet til å søke tilbake i tid på alle mulige historiske emner.

Dette er ikke bare interessant for marketing og kommunikasjon; informasjon og læring fra fortiden kan utgjøre forskjellen mellom suksess og fiasko for eksempel for dine kolleger i produktutvikling.

Når lanserte konkurrenten et bestemt produkt, og hvordan var mottakelsen i markedet da? Hvem uttalte seg om den saken den gangen, og i hvilke medier? Har det blitt sagt og skrevet om et emne tidligere, som du er spesielt interessert i nå? Finn svarene i vårt mediearkiv, raskt og enkelt.

Infomedias mediearkiv er et digitalt research-verktøy med unik data om nesten alt som ble sagt og skrevet i norske medier mer enn 20 år tilbake i tid. Med avanserte søkemuligheter på personer, emner, begivenheter, begreper og mer, er Infomedias mediearkiv et viktig verktøy for studenter og undervisere på landets biblioteker, skoler, universiteter og andre offentlige instanser.

Hold deg oppdatert

Søk blant alle landsdekkende, regionale og lokale aviser, ukeblader, fagtidsskrifter og magasiner, nyhetsbyråer, nettmedier, samt radio og TV.

Få oversikt

Få en oversikt over alt fra næringsliv til politiske eller kulturelle tema. Søk i forskjellige tidsintervaller, tema, kildegrupper og medier.

Oppdag mulighetene

Finn potensielle kunder, identifiser endringer i markedet og hold et øye med konkurrenter gjennom vår store mediedatabase.

Optimaliser presseaktiviteter

Få en oversikt over hva som tidligere er skrevet om relevante tema og få inspirasjon til å forme bedre budskap.

Få tilgang til mediearkivet

Ta kontakt for en hyggelig prat om dine behov, så finner vi en løsning som passer deg. Du får et uforpliktende pristilbud på tilgang til Infomedias norske mediearkiv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer med våre webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt