Karriere hos Infomedia

Vi bygger fremtidens media intelligence-løsninger.
Vil du være med?

Ledige stillinger

Jobb
Plassering
Søknadsfrist

Karriere hos Infomedia

Vi er ca. 250 dyktige ansatte i hele Norden. Vi følger nyhetenes puls og leverer innsikt til kundene våre døgnet rundt. Minutt for minutt.

En stor andel av oss er studenter. Det gjør Infomedia til en unik arbeidsplass. Det er nettopp kombinasjonen av erfarne rådgivere og unge kolleger med et nytt og friskt syn på virkeligheten, som gjør Infomedia til både en levende og en kunnskapsrik arbeidsplass, og det er dét som skaper vår sterke kultur og DNA.

Vil du være med?

Slik er Infomedia

Det er en god opplevelse å begynne hos Infomedia. Fra første dag vil du bli ønsket velkommen av kollegaer med et sterkt samhold i en god kultur. Alle står klare til å hjelpe deg godt i gang.

Ledende markedsposisjon

Vi har en sterk posisjon og er både kjente og anerkjente i markedet vårt. Du har kanskje allerede møtt oss i løpet av studiet, hvis du brukte vårt Mediearkiv til studieoppgavene dine?

Bransje i utvikling

Overvåkning av medieomtaler og måling av kommunikasjonseffekt på bakgrunn av data, er i stor grad etterspurt. Vi er derfor en del av en bransje i sterk utvikling.

Fremtidens teknologier

Vår bransje kom fra en verden med presseklipp i brune konvolutter. I dag jobber vi 100 % digitalt. Både med kunstig intelligens og andre spennende teknologier.

Sterkt samhold

Hos Infomedia er du aldri alene, hvor du har mange kolleger som støtter og hjelper deg. Vi jobber mot felles mål og hjelper alltid hverandre med å komme i mål.

Høy profesjonalitet

Vi respekterer og verdsetter profesjonalitet og jobber i tverrfaglige teams med mange kompetanseområder. Vi har høye ambisjoner og vil lage løsninger som er i forkant.

Sosialt engasjert

Vi har det bra sammen i Infomedia og i vår Social Club er det mange morsomme arrangementer.

Sterke eiere og solid økonomi

Vi eies av Danmarks ledende mediegrupper og med en sunn økonomi år etter år, står vi på et solid fundament. Korona velter ikke båten vår eller slår den ut av kurs.

I hjertet av Oslo

Du finner oss i Oslo sentrum, med Karl Johans gate rett rundt hjørnet. Kort vei til offentlig kommunikasjon og alt hva Oslo har å by på.

Bærekraftig mindset

Alle har et ansvar for å skape en mer bærekraftig fremtid. Derfor er vi en del av  UN Global Compact, hvor vi sammen med andre virksomheter tar vårt samfunnsansvar på alvor. 

Sende åpen søknad?

Vi tar gjerne imot åpne søknader.

Beskriv deg selv, hvilken type jobb du ønsker og hvorfor du mener at vi bør ansette nettopp deg. Legg ved din CV og søknad. Du hører fra oss hvis vi ser en match mellom dine ønsker, kompetanse og en ledig stilling.