fbpx
Karriere hos Infomedia

Vi skaper fremtiden for Media Intelligence.
Vil du være med?

Vi følger nyhetspulsen og leverer innsikt til kundene våre hver dag, døgnet rundt. Vi er ca. 200 ansatte i hele Norden med et bredt spekter av kompetanse og profiler. Blandingen av erfarne spesialister og nye talenter gjør Infomedia til en levende og dynamisk arbeidsplass.

Ledige stillinger

Vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger, men vi tar gjerne imot uoppfordrede søknader. Send oss din CV og en søknad via lenken nedenfor. Vi leser alle henvendelser fortløpende og tar kontakt med deg hvis vi ser en match.

Vi tar gjerne imot åpne søknader. Bruk linken nedenfor og send oss din CV og søknad. Vi leser henvendelser fortløpende og du hører fra oss hvis og når vi finner en match mellom dine ønsker, kompetanse og en ledig stilling.

Jobb
Plassering
Søknadsfrist
Infomedia, København
24. mai 2024
Infomedia, Tallinn
27. mai 2024
Infomedia, Tallinn
27. mai 2024

Å jobbe hos Infomedia

I Infomedia bidrar vi alle til å skape en inkluderende arbeidskultur preget av fellesskap og gjensidig respekt. Vi snakker, lærer og ler sammen hver dag.

Høy faglighet

Vi dyrker og respekterer faglig kompetanse, og arbeider i tverrfaglige teams med mange ekspertområder. Vi legger lista høyt og jobber proaktivt med å skape nye løsninger.

I hjertet av storbyen

Alle våre kontorer ligger sentralt i byen. Enten du skal jobbe i Oslo, Stockholm, København, Tallin eller Helsinki, så er du tett på knutepunkter, kafeer og hyggelig byliv.

Kompetanseutviking

Som kunnskapsorganisasjon er våre kolleger de viktigste ressursene vi har. Vi sørger for at våre kolleger er trygge i sine oppgaver, og sikrer en løpende utvikling i rollen.   

Sterk markedsposisjon

Vi har en sterk posisjon og er både kjent og anerkjent i Norden. Vi deler vår kunnskap og kompetanse mellom landene og utnytter fordelene ved å være til stede i flere markeder.

Fremtidens teknologi

Vår bransje stammer fra en verden med presseklipp i brune konvolutter. I dag jobber vi 100% digitalt. Både med kunstig intelligens og andre spennende teknologier. 

Frihet under ansvar

I Infomedia synes vi at godt lederskap er viktig. Vi velger gode mennesker for jobben, og praktiserer en flat struktur med stor grad av involvering, tett dialog mellom leder og ansatte, og frihet under den enkeltes ansvar.

Sosialt

Vi har det hyggelig sammen i Infomedia og arrangerer en rekke morsomme og sosiale events med våre kolleger. Har du tid og lyst, er også fredagslunsjen alltid et hyggelig samlingspunkt.

Bærekraftig mindset

Alle har et ansvar for å skape en mer bærekraftig fremtid. Derfor er vi en del av  UN Global Compact, hvor vi sammen med andre virksomheter tar vårt samfunnsansvar på alvor. 

Vi søker talenter til Tallinn

I Infomedia er vi omtrent 200 ansatte i Norden. I Estlands hovedstad, Tallinn, har vi et stort ungt team med talenter fra både Norge, Danmark, Sverige og Finland. De følger pulsen på nyhetene og leverer innsikt til våre spennende kunder.

Jobb i Tallinn?

Tallinn er en spennende by som byr på kultur, opplevelser og ikke minst; karrieremuligheter. Har du lyst til å bo i utlandet i en periode og jobbe med nyheter og medier sammen med gode og dyktige kolleger fra hele Norden? Da er det bare å sende oss en søknad.

Ledige stillinger

Vi har dessverre ingen ledige stillinger i Norge i øyeblikket. Send eventuelt en åpen søknad, eller se ledige stillinger i Danmark og Sverige.

Vi søker talenter til Tallinn

I Infomedia er vi omtrent 250 ansatte i Norden. I Estlands hovedstad, Tallinn, har vi et stort ungt team med talenter fra både Norge, Danmark, Sverige og Finland. De følger pulsen på nyhetene og leverer innsikt til våre spennende kunder.

Jobb i Tallinn?

Tallinn er en spennende by som byr på kultur, opplevelser og ikke minst; karrieremuligheter. Har du lyst til å bo i utlandet i en periode og jobbe med nyheter og medier sammen med gode og dyktige kolleger fra hele Norden? Da er det bare å sende oss en søknad.

Velg et land

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt