Karriere hos Infomedia

Vi skaper fremtiden for media intelligence.
Vil du være med?

Ledige stillinger

Vi har dessverre ingen ledige stillinger i Norge i øyeblikket. Send eventuelt en åpen søknad, eller se ledige stillinger i Danmark og Sverige.

Ledige stillinger

Jobb
Plassering
Søknadsfrist

Karriere i Infomedia

Vi er ca. 250 dyktige ansatte i hele Norden. Vi følger nyhetspulsen og leverer innsikt til kundene våre døgnet rundt. Minutt for minutt.

På vårt norske kontor sitter 30+ medarbeidere, hvorav ca. 20% er studenter eller nyutdannede. Det er nettopp kombinasjonen av erfarne spesialister og kolleger med fersk kunnskap fra universitet og høgskoler som gjør Infomedia til en levende og kunnskapsrik arbeidsplass. Det er dette som skaper vår helt unike kultur og DNA.

Vil du være med?

Slik er Infomedia

Det er viktig for oss å ta godt imot våre nye kolleger i Infomedia. Fra første dag vil du ønskes velkommen av imøtekommende kolleger med sterkt samhold og en inkluderende kultur. Alle står klare til å hjelpe deg godt i gang. 

En utfordrer i markedet

I Danmark har vi en sterk posisjon og er både kjent og anerkjent. Dermed står vi stødig og med trygghet i ryggen når vi utfordrer det norske markedet. Vi er i vekst, og tar stadig større markedsandeler.

Kompetanseutviking

Som kunnskapsorganisasjon er våre kolleger de viktigste ressursene vi har. Vi sørger for at våre kolleger er trygge i sine oppgaver, og sikrer en løpende utvikling i rollen.   

Fremtidens teknologi

Vår bransje stammer fra en verden med presseklipp i brune konvolutter. I dag jobber vi 100% digitalt. Både med kunstig intelligens og andre spennende teknologier. 

Frihet under ansvar

I Infomedia synes vi at godt lederskap er viktig. Vi velger gode mennesker for jobben, og praktiserer en flat struktur med stor grad av involvering, tett dialog mellom leder og ansatte, og frihet under den enkeltes ansvar.

Høy faglighet

Vi dyrker og respekterer faglig kompetanse, og arbeider i tverrfaglige teams med mange ekspertområder. Vi legger lista høyt og jobber proaktivt med å skape nye løsninger.

Sosialt

Vi har det hyggelig sammen i Infomedia og vår Social Club med jevnlige, morsomme events. Har du tid og lyst, er alltid fredagslunsjen et hyggelig samlingspunkt. 

Dyktige studenter

Alle karrierer starter et sted, og i Infomedia vet vi at man kan mye, allerede etter det første året i studiet. Våre studentjobber er fleksible og med god mulighet for å bygge kompetanse.  

I hjertet av Oslo

Vi er lokalisert i sentrum, bare et par minutters gange fra Nationaltheatret med godt kollektivtilbud. Vi har alle byens fasiliteter rett utenfor døren, og terskelen er lav for et cafébesøk eller en tur på Karl Johan.

Bærekraftig mindset

Alle har et ansvar for å skape en mer bærekraftig fremtid. Derfor er vi en del av  UN Global Compact, hvor vi sammen med andre virksomheter tar vårt samfunnsansvar på alvor. 

Vi søker talenter til Tallinn

I Infomedia er vi omtrent 250 ansatte i Norden. I Estlands hovedstad, Tallinn, har vi et stort ungt team med talenter fra både Norge, Danmark, Sverige og Finland. De følger pulsen på nyhetene og leverer innsikt til våre spennende kunder.

Jobb i Tallinn?

Tallinn er en spennende by som byr på kultur, opplevelser og ikke minst; karrieremuligheter. Har du lyst til å bo i utlandet i en periode og jobbe med nyheter og medier sammen med gode og dyktige kolleger fra hele Norden? Da er det bare å sende oss en søknad.

Sende åpen søknad?

Vi tar gjerne imot åpne søknader.

Beskriv deg selv, hvilken type jobb du ønsker og hvorfor du mener at vi bør ansette nettopp deg. Legg ved din CV. Du hører fra oss hvis og når vi finner en match mellom dine ønsker, kompetanse og en ledig stilling.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt