Om oss

Nordens ledende aktør innen media-intelligence

Infomedia oversetter det kaotiske mediebildet til innsikt, noe som styrker våre kunders strategiske innsats på tvers av forretningsområder, markeder og landegrenser.

Våre tjenester

Mennesker, stordata og avansert teknologi er ingrediensene i løsningene våre. Vi tilbyr det som trengs for å navigere i et sammensatt medielandskap. Lokalt, regionalt og globalt.

Vi får kommunikasjon til å endre verden

Kommunikasjon kan styrte regimer, avgjøre valg og skape ikoniske merkevarer. Riktig kommunikasjon til rett tid og sted kan vinne markedsandeler, manifestere et varemerke, øke inntektene og minimere risiko.

Men med 350 000 tweets i minuttet, 30 000 timer nye YouTube-videoer i timen og over 2 millioner artikler på nett i døgnet, har det aldri vært vanskeligere å holde oversikten. Samtidig har det aldri vært lettere å måle feil.

Infomedia er den strategiske partneren som oversetter det kaotiske mediebildet til oversikter, innsikt og råd som skaper handling og resultater.

Vår historie

Fra saks og konvolutt til apper og AI

Hver eneste dag crawler vi hundretusener av medier og finner mer enn 3 millioner redaksjonelle artikler, som vi leverer til mer enn 100.000 virksomheter og organisasjoner i hele verden. Vi er et media intelligence-krafthus.

Vi var de første i Norden som digitaliserte det tradisjonelle presseklippet. Fra saks og brun konvolutt med posten til å levere medieovervåkning digitalt på post, i apper og portaler.

I dag kompletteres den daglige e-posten for overvåkning av avanserte dashbord, omfattende medieanalyser, AI-teknologier og erfarne analytikere og rådgivere som kan oversette de mange innsiktene til handlinger slik at våre kunder kan skape resultater.

Våre enorme mengder mediedata, nye teknologier og erfarne spesialister gjør oss til en ledende aktør i markedet og en foretrukket strategisk partner for kundene våre.

Vi søker talenter til Tallinn

I Infomedia er vi omtrent 250 ansatte i Norden.

En stor del av oss er studenter. Det gjør Infomedia til en unik arbeidsplass. I Estlands hovedstad, Tallinn, har vi et stort ungt skandinavisk team med talenter fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland. De følger pulsen på nyhetene og leverer innsikt til våres kunder døgnet rundt. Minutt for minutt.

Dra til Tallinn

Tallinn er en riktig spennende by med masser av kultur, caféer og karrieremuligheter. Vi søker nå etter talenter, som har lyst til å jobbe i utlandet i en periode sammen mange dyktige, unge kollegaer fra hele Norden.

Vårt DNA

Data + teknologi + hjerner

Ved hjelp av en overflod av data, avansert teknologi og erfarne spesialister overvåker og tolker vi alt som blir sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Stordata

Vi går gjennom hundretusener av medier hver dag og har enorme mengder data fra media.

Ny teknologi

Vi startet med saks og brune konvolutter, og i dag jobber vi 100 % digitalt og med kunstig intelligens.

Kloke hoder

Vi er ca. 250 kollegaer på fire kontorer i Norden. Sammen hjelper vi noen av de største organisasjonene.

Eierskap

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media. Begge er noen av de ledende medieselskapene i Norden. Sammen står de bak et stort antall nyhetsmedier, ukeaviser og nisjemedier.

Datterselskaper

Infomedia er 100 % eier av Opoint Technology, verdens ledende leverandør av elektroniske nyhetsdata og global nyhetsovervåkningsteknologi. Via Opoint Technology leverer vi både global online nyhetsovervåkning og et globalt mediearkiv med +7 milliard nyhetsartikler fra mer enn 178.000 nyhetsmedier over hele verden.

Karriere i Infomedia

Vi er i underkant av 250 talentfulle kollegaer i hele Norden som følger pulsen på nyhetene og gir innsikt til kundene våre døgnet rundt. Minutt for minutt.

Mange av oss er unge og studerende. Dette gjør Infomedia til en unik arbeidsplass. Det er nettopp kombinasjonen av erfarne spesialister og unge kollegaer med et friskt syn på virkeligheten som gjør Infomedia til en levende og en kunnskapsintensiv arbeidsplass, og det er det som skaper vår sterke kultur og DNA.

Vil du være med? Så sjekk om det er ledige stillinger som frister, eller send oss en åpen søknad.

Våre kontorer

🇳🇴 Norge

Oslo

Infomedia Norge AS
Universitetsgata 22-24
0162 Oslo

+47 21 56 97 50
support@infomedia.no

🇩🇰 Danmark

København

Infomedia A/S
Pilestræde 55, 3. sal
1112 København K

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

🇩🇰 Danmark

Aarhus

Infomedia A/S
Søndergade 44
8000 Aarhus C

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

🇸🇪 Sverige

Stockholm

Infomedia Sweden AB
Lästmakargatan 13,
111 44 Stockholm

+46 20 150 050
support@infomedia.se

🇪🇪 Estland

Tallinn

Infomedia OÜ
Lõõtsa 8,
11415 Tallinn

info@infomedia.eu

Sterke globale partnerskap

AMEC er den internasjonale foreningen for måling og evaluering av kommunikasjon, som representerer organisasjoner og fagpersoner som leverer medieevaluering og kommunikasjonsforskning. AMEC har mer enn 160 medlemmer i 86 land over hele verden, inkludert Infomedia.

FIBEP er verdens media intelligence-forening med over 130 virksomhetsmedlemmer fra mer enn 60 land, inkludert Infomedia. Foreningen og medlemmene fokuserer på løsninger innen medieovervåkning, medieanalyse, PR-distribusjon, journalistdatabaser, samt konsulenttjenester og SaaS-plattformer.

Alle virksomheter har et ansvar for å skape en mer bærekraftig fremtid. Også Infomedia. Derfor er vi en del av FNs Global Compact, der vi sammen med mer enn 10 000 andre selskaper tar samfunnsansvaret vårt på alvor. 

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøsertifisering med over 8000 sertifiserte virksomheter – inkludert Infomedia. Gjennom effektive miljøforbedringer innen arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, støtter Infomedia opp under FNs bærekraftsmål.

Press Database and Licensing Network (PDLN) er en forening som representerer organisasjoner som eies eller kontrolleres av utgivere som lisenser eller utgir avis, magasin og nettmateriell for medieovervåkning, presseklipp og presserevisjonstjenester. PDLN har 27 medlemmer i 23 land. Inkludert Infomedia.

Press Database and Licensing Network (PDLN) er en forening som representerer organisasjoner som eies eller kontrolleres av utgivere som lisenser eller utgir avis, magasin og nettmateriell for medieovervåkning, presseklipp og presserevisjonstjenester. PDLN har 27 medlemmer i 23 land. Inkludert Infomedia.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ny inspirasjon maks 1-2 ganger i uken om blant annet spennende webinarer, whitepapers og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.