fbpx

Nordens ledende aktør innen media intelligence

Infomedia omsetter det kaotiske mediebildet til innsikt, og styrker våre kunders strategiske innsats på ulike forretningsområder, markeder og land.

Våre tjenester

Mennesker, stordata og avansert teknologi er ingrediensene i løsningene våre. Vi tilbyr det som trengs for å navigere i et sammensatt medielandskap. Lokalt, regionalt og globalt.

Vi får kommunikasjon
til å endre verden

Kommunikasjon kan styrte regimer, avgjøre valg og skape ikoniske merkevarer. Rett kommunikasjon til rett tid og sted kan vinne markedsandeler, manifestere et varemerke, øke inntektene og minimere risiko.

Men med 350 000 tweets i minuttet, 30 000 timer nye YouTube-videoer i timen og over 2 millioner online artikler døgnet, har det aldri vært vanskeligere å holde oversikten – og  aldri vært lettere å måle feil.

Infomedia er den strategiske partneren som oversetter det kaotiske mediebildet til oversikt, innsikt og rådgivning som skaper handling og resultater.

AWARDS

Prisvinnende løsninger

Vi blir selvfølgelig veldig glade når løsningene våre får utmerkelser for resultatene de oppnår. Her er en oversikt over prisene Infomedia har mottatt.

Våre eiere

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media, to av de ledende medieselskapene i Norden. Sammen står de bak et stort antall nyhetsmedier, ukeaviser og nisjemedier.

Datterselskap

Infomedia er 100 % eier av Opoint, verdensledende leverandør av digitale nyhetsdata og teknologi for global nyhetsovervåkning. Via Opoint leverer vi global online nyhetsovervåkning av +8 milliarder nyhetsartikler fra mer enn 200.000 nyhetsmedier i hele verden.

Våre kontorer

Norge

Oslo

Infomedia Norge AS
Stortorvet 10
0155 Oslo

+47 21 56 97 50
support@infomedia.no

Danmark

København

Infomedia A/S
Pilestræde 55, 3. sal
1112 København K

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

Danmark

Aarhus

Infomedia A/S
Søndergade 44
8000 Aarhus C

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

Sverige

Stockholm

Infomedia Sweden AB
Lästmakargatan 13,
111 44 Stockholm

+46 20 150 050
support@infomedia.se

Estland

Tallinn

Infomedia OÜ
Lõõtsa 8,
11415 Tallinn

info@infomedia.eu

Finland

Helsinki

Infomedia Finland Oy
c/o Kraftvaerk Finland Oy
Lintulahdenkatu 10, 5th floor
00500 Helsinki

info@infomedia.fi

Globale partnerskap

AMEC er den internasjonale foreningen for måling og evaluering av kommunikasjon. Foreningen representerer organisasjoner og fagpersoner som leverer medieevaluering og kommunikasjonsforskning. AMEC har mer enn 160 medlemmer i 86 land, inkludert Infomedia.

FIBEP er verdens media intelligence-forening med over 130 virksomhetsmedlemmer fra over 60 land, inkludert Infomedia. Foreningen og medlemmene fokuserer på løsninger innen medieovervåkning, medieanalyse, PR-distribusjon, journalistdatabaser, samt konsulenttjenester og SaaS-plattformer.

Alle virksomheter har et ansvar for å skape en mer bærekraftig fremtid. Også Infomedia. Derfor er vi en del av FNs Global Compact, der vi sammen med 10 000 andre selskaper tar samfunnsansvaret vårt på alvor.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøsertifisering med over 8000 sertifiserte virksomheter – inkludert Infomedia. Gjennom effektive miljøforbedringer innen arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, støtter Infomedia opp under FNs bærekraftsmål.

Press Database and Licensing Network (PDLN) er en forening som representerer organisasjoner som eies eller kontrolleres av utgivere som lisenser eller utgir avis-, magasin- og nettmateriell for medieovervåkning, presseklipp og presserevisjonstjenester. PDLN har 27 medlemmer i 23 land. Inkludert Infomedia.

Vi tar ansvar for oss selv og samfunnet vårt

Infomedia jobber for å skape transparens og åpenhet for våre kunder gjennom mediebildet. Vi vektlegger de samme verdiene internt. Her kan du lese om hva vi som selskap gjør for å ta ansvar.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer med våre webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt