Om oss

Nordens ledende aktør innen media intelligence

Infomedia omsetter det kaotiske mediebildet til innsikt, og styrker våre kunders strategiske innsats på ulike forretningsområder, markeder og land.

Våre tjenester

Mennesker, stordata og avansert teknologi er ingrediensene i løsningene våre. Vi tilbyr det som trengs for å navigere i et sammensatt medielandskap. Lokalt, regionalt og globalt.

Vi får kommunikasjon til å endre verden

Kommunikasjon kan styrte regimer, avgjøre valg og skape ikoniske merkevarer. Rett kommunikasjon til rett tid og sted kan vinne markedsandeler, manifestere et varemerke, øke inntektene og minimere risiko.

Men med 350 000 tweets i minuttet, 30 000 timer nye YouTube-videoer i timen og over 2 millioner online artikler døgnet, har det aldri vært vanskeligere å holde oversikten – og  aldri vært lettere å måle feil.

Infomedia er den strategiske partneren som oversetter det kaotiske mediebildet til oversikt, innsikt og rådgivning som skaper handling og resultater.

Vår historie

Fra saks og konvolutt til apper og kunstig intelligens

Hver dag crawler vi hundretusener av medier og finner mer enn 3 millioner redaksjonelle artikler som leveres til over 100.000 virksomheter og organisasjoner rundt om i hele verden. Vi er ledende aktør innen media intelligence.

Vi var de første i Norden som digitaliserte det tradisjonelle presseklippet. Fra saks og brun konvolutt med posten, til å levere medieovervåkning digitalt per e-post, i apper og nettbaserte portaler.

I dag kompletteres den daglige e-posten med nyhetsoppdateringer med avanserte dashboards, omfattende medieanalyser, AI-teknologi og erfarne analytikere og rådgivere som kan gi mening av tallene og veilede kundene til handling og resultater.

Våre enorme mengder mediedata, innovative teknologi og erfarne spesialister setter standarden i markedet og gjør oss til en foretrukket strategisk partner for kundene våre.

Vi søker talenter til Tallinn

I Infomedia er vi omtrent 250 ansatte i Norden. En stor del av oss er studenter. Det gjør Infomedia til en unik arbeidsplass. I Estlands hovedstad, Tallinn, har vi et stort ungt skandinavisk team med talenter fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland. De følger pulsen på nyhetene og leverer innsikt til alle våre spennende kunder.

Reis til Tallinn

Tallinn er en spennende by som byr på kultur, opplevelser og ikke minst; karrieremuligheter. Vi søker nå etter talenter som ønsker å leve utenlands i en periode, sammen andre hyggelige og dyktige kolleger fra hele Norden.

Vårt DNA

Data + teknologi + spesialister

Ved hjelp av store mengder mediedata, avansert teknologi og erfarne spesialister overvåker og analyserer vi alt som blir sagt og skrevet i medier over hele verden.

Stordata

Vi crawler hundretusener av medier hver dag og har enorme mengder data fra media.

Ny teknologi

Vi startet med saks og brune konvolutter. I dag jobber vi 100 % digitalt og med kunstig intelligens.

Kloke hoder

Vi er ca. 250 kollegaer på fire kontorer i Norden. Sammen hjelper vi noen av de største organisasjonene.

Våre eiere

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media, to av de ledende medieselskapene i Norden. Sammen står de bak et stort antall nyhetsmedier, ukeaviser og nisjemedier.

Datterselskap

Infomedia er 100 % eier av Opoint, verdensledende leverandør av digitale nyhetsdata og teknologi for global nyhetsovervåkning. Via Opoint leverer vi både global online nyhetsovervåkning og et globalt mediearkiv med +8 milliarder nyhetsartikler fra mer enn 200.000 nyhetsmedier i hele verden.

Karriere i Infomedia

Vi er i underkant av 250 talentfulle kollegaer i hele Norden som følger pulsen på nyhetene og gir innsikt til kundene våre døgnet rundt. Minutt for minutt.

Mange av oss er unge og studerende. Dette gjør Infomedia til en unik arbeidsplass. Det er nettopp kombinasjonen av erfarne spesialister og unge kollegaer med et friskt syn på virkeligheten som gjør Infomedia til en levende og en kunnskapsintensiv arbeidsplass, og det er det som skaper vår sterke kultur og DNA.

Vil du være med? Så sjekk om det er ledige stillinger som frister, eller send oss en åpen søknad.

Våre kontorer

Norge

Oslo

Infomedia Norge AS
Stortorvet 10
0155 Oslo

+47 21 56 97 50
support@infomedia.no

Danmark

København

Infomedia A/S
Pilestræde 55, 3. sal
1112 København K

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

Danmark

Aarhus

Infomedia A/S
Søndergade 44
8000 Aarhus C

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

Sverige

Stockholm

Infomedia Sweden AB
Lästmakargatan 13,
111 44 Stockholm

+46 20 150 050
support@infomedia.se

Estland

Tallinn

Infomedia OÜ
Lõõtsa 8,
11415 Tallinn

info@infomedia.eu

Finland

Helsinki

Infomedia Finland Oy
c/o Kraftvaerk Finland Oy
Lintulahdenkatu 10, 5th floor
00500 Helsinki

info@infomedia.fi

Globale partnerskap

AMEC er den internasjonale foreningen for måling og evaluering av kommunikasjon. Foreningen representerer organisasjoner og fagpersoner som leverer medieevaluering og kommunikasjonsforskning. AMEC har mer enn 160 medlemmer i 86 land, inkludert Infomedia.

FIBEP er verdens media intelligence-forening med over 130 virksomhetsmedlemmer fra over 60 land, inkludert Infomedia. Foreningen og medlemmene fokuserer på løsninger innen medieovervåkning, medieanalyse, PR-distribusjon, journalistdatabaser, samt konsulenttjenester og SaaS-plattformer.

Alle virksomheter har et ansvar for å skape en mer bærekraftig fremtid. Også Infomedia. Derfor er vi en del av FNs Global Compact, der vi sammen med 10 000 andre selskaper tar samfunnsansvaret vårt på alvor.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøsertifisering med over 8000 sertifiserte virksomheter – inkludert Infomedia. Gjennom effektive miljøforbedringer innen arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, støtter Infomedia opp under FNs bærekraftsmål.

Press Database and Licensing Network (PDLN) er en forening som representerer organisasjoner som eies eller kontrolleres av utgivere som lisenser eller utgir avis-, magasin- og nettmateriell for medieovervåkning, presseklipp og presserevisjonstjenester. PDLN har 27 medlemmer i 23 land. Inkludert Infomedia.

Press Database and Licensing Network (PDLN) er en forening som representerer organisasjoner som eies eller kontrolleres av utgivere som lisenser eller utgir avis, magasin og nettmateriell for medieovervåkning, presseklipp og presserevisjonstjenester. PDLN har 27 medlemmer i 23 land. Inkludert Infomedia.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer gjennom våre gratis webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.