skip to Main Content

Få et skreddersydd overblikk over nyheter og nett-omtale

Få et raskt overblikk over mediebildet ditt og nøkkeltallene dine, samt søk i relevante oppslag via din personlige profil. Du har tilgang 24/7 via PC, smarttelefon og nettbrett.

Bli kvitt støy - Vi gir deg et skreddersydd nyhetsoverblikk

Din medieovervåkning er alltid tilpasset dine behov. Vi setter opp unike søkestrenger som sikrer at du får nøyaktig de nyhetene som er relevante for deg. Ikke for mange og ikke for få.

Bredt spekter av samarbeidspartnere

Vi har samarbeidsavtaler med et bredt spekter av norske medier. Dette gir deg det beste utgangspunktet når vi setter opp din medieovervåkning. Med vår brede dekning av medier kan du være sikker på at du får den medieomtalen som er relevant for deg.

Adgang via web eller app

Og det beste med dette er at du får tilgang til medieomtalen din i en daglig mail, vår portal eller app.

Organiser oppslagene dine og dokumenter innsatsen din

Få et raskt overblikk med vårt statistikkverktøy. Det gir deg muligheten til grafisk visning av medieomtalen din. 

Sorter etter behov

Du kan få vist omtalen din etter talsperson, geografi, medietype eller en spesifikk tidsperiode. Du har også mulighet til å organisere utvalgte medieoppslag i mapper.

Organiser innhold

Du kan lagre innhold på tvers av profiler i medieovervåkningen, slik at du alltid har et fullstendig overblikk over emner eller kampanjer. Du kan også dele mappene med andre i din virksomhet.

Mens du sover, følger vi nyhetene for deg

Vi dekker nær samtlige av alle norske medier, og gjennom våre nettverk av utenlandske samarbeidspartnere, har vi den beste dekningen av utenlandske mediekilder i Norge.

Sjekk dagens medieomtale på telefonen din over morgenkaffen

Få den mest relevante omtalen levert på mail om morgenen, slik at du tidlig får oversikt og kan respondere proaktivt på dagens medieoppslag.

Din medieovervåkning er tilgjengelig døgnet rundt, året rundt.

Du kan alltid følge medieomtalen i din personlige portal, på mail eller i vår app. Alt du trenger er tilgang til internett, så har du all relevant medieomtale samlet på ett sted.

Back To Top