MEDIEOVERVÅKNING

Få innsikt i hele mediebildet med én digital plattform til medieovervåkning

Infomedia tilbyr markedets mest avanserte løsninger til medieovervåkning. Det gir deg en nøyaktig oversikt over din innsats i mediebildet.

Hvorfor medieovervåkning?

Medieovervåkning gir deg oversikt i et
komplekst, globalt medielandskap

Medieovervåkning gir deg oversikt i et
komplekst, globalt medielandskap

Minimer risiko

Innsikt i medieomtaler reduserer risikoen

Vi holder styr på alt som blir sagt og skrevet om det du vil følge med på. Det gir deg oversikt og innsikt i omverdenen din og reduserer risikoen.

STYRK omdømmet

Omdømmet påvirkes i media. Pass godt på det

Omdømmet ditt er gull verdt, og det påvirkes stadig mer av, og i mediene. Du må være informert for å kunne agere og reagere.

OPPDAG NYE TRENDER

Finn nye trender og potensialer i mediene

Med medieovervåkning og varsler fra oss kan du få ny inspirasjon og oppdage nye muligheter for din kommunikasjon eller forretning.

SKAP VEKST

Dyp markedsinnsikt er veien til vekst

Når du har innsikt i hva som foregår i omverdenen din, kan du enklere fatte beslutninger og finne veien til vekst i ditt marked.

Norges Skiforbund har i perioder ekstremt bred mediedekning, internasjonalt, nasjonalt, regionalt og lokalt. Infomedia har satt opp et fantastisk system for oss som gjør at hele organisasjonen er informert om daglige- og ukentlige nyheter. Når vi trenger utvidet statistikk/rapporter etc., så gir vi Infomedia de beste skussmål for rask responstid.

Claes-Tommy Herland, Kommunikasjonsrådgiver, Norges Skiforbund
PRINT / WEB / SOSIALE MEDIER / TV / RADIO / PODCAST

Vi dekker alle medier og gir deg en detaljert oversikt

Infomedia tilbyr markedets mest presise dekning av kommunikasjonen og omtalene dine i hele mediebildet. Kontakt oss og få en demo av vår medieovervåking.

print_circle_forside.png

Print

web_circle_forside.png

Web

social_circle_forside.png

Sosiale medier

tv_circle_forside.png

TV

radio_circle_forside.png

Radio & podcast

Vi dekker hele mediebildet

Vi tilbyr den bredeste dekningen av hele mediebildet. På tvers av print, web, sosiale medier, radio og tv. I Norden og i den store verden.

Også bak betalingsmuren

Vi går i dybden og fanger alle dine omtaler ned til minste detalj. Også bak betalingsmurer og andre hindringer. Slik holder du fullstendig oversikt, hver dag.

Ny teknologi sikrer høy presisjon

Vi leverer nyhetsovervåkning på dine premisser og sorterer ut irrelevant informasjon med vår unike søketeknologi og AI-algoritmer. Det gir stor fleksibilitet og høy presisjon.

INTERNASJONAL MEDIEOVERVÅKNING

Vi overvåker alle medieomtaler. Overalt.

Infomedia tilbyr automatisert medieovervåkning av alle medier i verden.

Vi overvåker kontinuerlig +200.000 nyhetsmedier og mer enn 7 milliarder artikler på nett. Dette gjør oss til verdensledende leverandør av nyhetsovervåkning med data fra online nyhetsmedier.

Plattform og funksjoner

Få alle de svarene du trenger

For å kunne agere og reagere i forhold til medieomtaler, er det ikke alltid nok å vite hva som blir sagt og skrevet. Det er også viktig å vite hvor omtalen kommer fra, hvor mange som har lest, sett eller hørt den, og ikke minst om tonen er negativ eller positiv.

Infomedias AI-baserte, digitale verktøy til medieovervåkning og -analyser er spesialutviklet for å gi deg oversikt og innsikt i omverdenen din. Verktøyene tar utgangspunkt i vår store mengde med verdifull mediedata. Det gir deg mulighet til å navigere stødigere i et kaotisk, globalt medielandskap, og til å fatte bedre beslutninger i din arbeidshverdag. Vi kaller det media intelligence.

Med Infomedias medieovervåkningsplattform kan du raskt bedømme en risiko eller mulighet i media, gjennom nøkkeltallene som vi knytter til omtalene dine. For eksempel samler vi inn og estimerer det potensielle omfanget for omtalen, og algoritmene våre beregner om publisiteten er positiv, negativ eller nøytral. Informasjon som gjør deg i stand til å handle raskt, på en hensiktsmessig måte.

Plattform og funksjoner

Global medieovervåkning, analyse og rapportering i én digital plattform

Få varsling på mobilen det minuttet du blir omtalt, bli oppdatert med en daglig mail, og ha fullstendig oversikt i vår medieovervåkningsportal. Det er medieovervåking på dine premisser.

Søk på tvers av mediegrupper

Oversiktlig artikkelbrowser

Sett opp dine egne søkeprofiler

Tag omtalene med sentiment

Se nøkkeltall for din performance

Se statistikk for dine omtaler

Marker alle dine omtaler med tags

Enkel filtrering ved søk på omtaler

Se tonen i dine omtaler

Sett opp dine egne rapporter

Opprett varsler og nyhetsmails

Bli varslet

Vi leverer omtalene dine fortløpende på mail, mobil og i vår overvåkningsportal.

Se alle dine omtaler

Du finner alle omtalene dine enkelt, ved hjelp av ulike søkeprofiler og søkeord som du selv har valgt.

Del med kolleger

Del nyheter med kolleger, ledelse og andre som ønsker og trenger oversikt over dine medieomtaler.

Lag egne rapporter

Kategoriser dine omtaler og sett opp dine egne, skreddersydde rapporter på en rask og enkel måte.

Få statistikk og innsikt

Se statistikk for alle dine omtaler og få en enda dypere innsikt i effekten av din kommunikasjon.

Vi følger med dig

Vi holder dig altid opdateret uanset, hvor du befinder dig. Derfor kan Infomedia tilgås på vores webplatform, i vores mobil-app eller på mail, avancerede interaktive dashboards eller via API’er. Du kan selv konfigurere, hvordan information skal komme til dig, og det er nemt at styre hvem i organisationen, der skal have hvilken information.

Målgrupper og fordeler

Vi leverer medieoversikt til mange ulike formål

Omfattende data, avansert teknologi og de beste menneskene i bransjen hjelper virksomheter og organisasjoner med å skape gode resultater hver dag.

Vi kan skape resultater for deg også.

Kommunikasjonssjefer har et økende behov for å overvåke, analysere og optimalisere kommunikasjonen. Lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt. I print, på nett, sosiale medier, TV, radio, podcaster – ja, til og med på dypnett.

Infomedia har de største ørene innen medieovervåkning og fanger opp alt som blir sagt og skrevet om varemerket ditt, konkurrentene dine, bransjen din – og alle andre ting som påvirker bedriftens posisjon og omdømme. Vi sørger for at du alltid er den første som varsles, så du er i forkant og kan optimalisere kommunikasjonen.

Alle som er ansvarlige for markedsføring og digitale kanaler trenger å forstå sine markeder, publikum og media – og få innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Infomedia har avansert AI-teknologi, digitale verktøy, analytikere og rådgivere som er klare til å finne svarene.

Få viktig kunnskap om hvem, når, hvor og hvordan kundesegmenter reagerer på produktene, merkevarene og kampanjene dine. På den måten kan du lage innhold og meldinger basert på fakta snarere enn magefølelser – og komme raskere til målet.

Kanskje medieovervåking og medieanalyse kan gjøre noe spesielt for salgssjefer? Det korte svaret er: Ja. De riktige søkeordene og avanserte søkealgoritmer kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter og generere kundeemner.

En daglig medieovervåking holder salgsteamet ditt oppdatert om nye muligheter, slik at du kan være et skritt foran konkurrentene. En medieanalyse kan også gi deg ytterligere innsikt i relevante markeder.

Vil du se det før du tror på det? Vi vil vise deg hvordan.

Kommunikasjon og ledelse går hånd i hånd. En toppledelse med riktige verktøy for å kommunisere og et innblikk i effekten av kommunikasjon har større gjennomslagskraft enn andre. Våre analyser og råd er designet for å støtte toppledelsen i å forstå hvordan kommunikasjon endrer virksomhetens omverden – i tillegg, dens posisjon og omdømme.

Sammen identifiserer vi strategiske agendaer, nøkkelpersoner, kjernebudskaper og erkerivaler, og vi setter opp riktige KPI-er på tvers av land, regioner, merkevarer og forretningsenheter.

Infomedia har både enorme mengder historiske mediedata og markedets mest avanserte teknologi for medieovervåking. Det gir både innsikt i fortiden og retning for fremtiden.

Hvem sa for eksempel hva, hvor og når? Bruk våre norske og internasjonale mediearkiver for å researche og få kunnskap du ikke finner andre steder. Eller la oss designe din unike søkealgoritme for å fange nye trender eller overvåke hva konkurrenter og influensere sier og gjør. Hvem lanserer for eksempel hva, hvor og når? Eller hvordan kan vi finne ny kunnskap om det som gjør produktene og tjenestene dine unike?

Vår avanserte medieovervåking og kommunikasjonsanalyse hjelper HR-ledere med å forstå hvordan kommunikasjonen deres påvirker virksomhetens omdømme – og dermed dens evne til å tiltrekke seg talenter.

Men kompetansen vår spenner enda lenger. Vi kan også hjelpe deg med å finne riktig talent hvis du eller rekrutteringsbyrået har problemer. Talentene er kanskje et helt annet sted enn der du leter. Vi kan designe algoritmer som lytter til spesifikke ord og finner nålen i høystakken raskere. Kanskje fra et fjernt hjørne av verden?

Infomedia arbeider med  noen av landets største offentlige institusjoner. Vi vet at effektiv kommunikasjon foregår på andre premisser og måles på andre parametre, enn i private virksomheter.

Derfor er vi spesialisert i å overvåke, analysere og optimere kommunikasjon på tvers av medier – for alt fra partier og myndigheter til institusjoner og kommuner. Vi løser selv de mest spesifikke behov for nyhetsovervåkning, analyse og rådgivning. Og vi tilbyr effektive verktøy for å håndtere viktige oppgaver i kommunikasjonsavdelingens arbeidshverdag.

Book en demo

Vil du se hvordan Infomedias digitale plattform til nyhetsovervåkning kan skape verdi for deg? 

E-PAPER

5 tips til best mulig medieovervåkning

God medieovervåkning kan gi innsikt i effekten av PR- og kommunikasjonsavdelingens innsats, det kan tipse salgsavdelingen om nye forretningsmuligheter, eller det kan gi markedsføring en nødvendig innsikt i bransjen og konkurrentene. Vi gir deg 5 tips til hvordan du får best mulig medieovervåkning.

Se også

Mediearkiv

Søk blant millioner av artikler i våre norske og internasjonale mediearkiv. 

Overvåkning av sosiale medier

Få verdifull innsikt i dine budskap, omtaler og målgrupper på tvers av sosiale medier.

Medieanalyse

Våre medieanalyser og dashboards gir verdifull innsikt i dine omtaler, omdømme og innsats.

Kontakt oss

Kontakt oss og hør mer om hvordan våre medieovervåkningsløsninger kan styrke din forretning eller organisasjon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirasjon til markedsføring og kommunikasjon, som spennende webinarer og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.