MEDIEOVERVÅKNING

Få innsikt i hele mediebildet med én digital plattform til medieovervåkning

Infomedia gir deg oversikt og innsikt i hele mediebildet gjennom avansert medieovervåkning og markedets bredeste mediedekning.

Fordeler med medieovervåkning

Medieovervåkning gir deg oversikt i et
komplekst, globalt medielandskap

Minimer risiko

Innsikt i medieomtaler reduserer risikoen

Vi holder styr på alt som blir sagt og skrevet om det du vil følge med på. Det gir deg oversikt og innsikt i omverdenen din og reduserer risikoen.

STYRK omdømmet

Omdømmet påvirkes i media. Pass godt på det

Omdømmet ditt er gull verdt, og det påvirkes stadig mer av, og i mediene. Du må være informert for å kunne agere og reagere.

OPPDAG NYE TRENDER

Finn nye trender og potensialer i mediene

Med medieovervåkning og varsler fra oss kan du få ny inspirasjon og oppdage nye muligheter for din kommunikasjon eller forretning.

SKAP VEKST

Dyp markedsinnsikt er veien til vekst

Når du har innsikt i hva som foregår i omverdenen din, kan du enklere fatte beslutninger og finne veien til vekst i ditt marked.

E-BOK

Last ned e-boken og lær hvordan medieovervåkning gir verdi til hele virksomheten

Riktig innsikt på riktig tidspunkt kan være gull verdt. Med medieovervåkning kan virksomheter og organisasjoner minimere risiko, forvalte omdømmet, oppdage nye, viktige trender, måle kommunikasjonen og utvikle forretningen.

Last ned e-boken vår og lær hvordan medieovervåkning og innsikt fra mediedata skaper verdi for hele virksomheten.

Fordeler med medieovervåkning

Er du godt informert, tar du bedre beslutninger

Å håndtere medieomtaler på en god måte, er en kunst. For det er ikke alltid nok bare å vite hva som har blitt sagt eller skrevet. Du vil også vite hvor omtalen kommer fra, om tonen er negativ eller positiv, og sikkert også hvor mange som har sett, hørt eller lest den. Først da har du et godt overblikk.

Infomedias AI-baserte, digitale verktøy til medieovervåkning og -analyser er spesielt utviklet for å gi deg oversikt og verdifull innsikt i omverdenen din. Vi henter frem store mengder mediedata hver dag og setter det i perspektiv, slik at du kan forstå det kaotiske, globale medielandskapet og fatte gode beslutninger i din arbeidshverdag.

Norges Skiforbund har i perioder ekstremt bred mediedekning, internasjonalt, nasjonalt, regionalt og lokalt. Infomedia har satt opp et fantastisk system for oss som gjør at hele organisasjonen er informert om daglige- og ukentlige nyheter. Når vi trenger utvidet statistikk/rapporter etc., så gir vi Infomedia de beste skussmål for rask responstid.

Claes-Tommy Herland, Kommunikasjonsrådgiver, Norges Skiforbund
PRINT / WEB / SOSIALE MEDIER / TV / RADIO / PODCAST

Vi dekker alle medier og gir deg en detaljert oversikt

Infomedia tilbyr markedets mest presise dekning av kommunikasjonen og omtalene dine i hele mediebildet. Kontakt oss og få en demo av vår medieovervåking.

print_circle_forside.png

Print

web_circle_forside.png

Web

social_circle_forside.png

Sosiale medier

tv_circle_forside.png

TV

radio_circle_forside.png

Radio & podcast

Vi dekker hele mediebildet

Medielandskapet er stort og sammensatt. Derfor tenker vi bredt og gir deg det komplette mediebildet. På tvers av print, web, sosiale medier, radio og tv. Lokalt og globalt.

Også bak betalingsmuren

Vi dykker dypt ned i mediematerien og henter frem alle oppslag og omtaler som er relevante for deg. Også de som ligger bak betalingsmurer. Slik holder du oversikt, hver dag.

Ny teknologi med høy presisjon

Vi leverer nyhetsovervåkning på dine premisser og sorterer ut irrelevant informasjon med vår unike søketeknologi og AI-algoritmer. Det gir stor fleksibilitet og høy presisjon.

INTERNASJONAL MEDIEOVERVÅKNING

Vi overvåker alle medieomtaler. Overalt.

Infomedia tilbyr automatisert medieovervåkning av alle medier i verden.

Vi overvåker kontinuerlig +200.000 nyhetsmedier og mer enn 7 milliarder artikler på nett. Dette gjør oss til verdensledende leverandør av nyhetsovervåkning med data fra online nyhetsmedier.

Plattform og funksjoner

Alt du trenger for å få oversikt over virksomheten din og verden rundt deg i mediene

Plattform og funksjoner

Global medieovervåkning, analyse og rapportering i én digital plattform

Infomedias plattform gir deg komplett medieovervåkning og leverer på dine premisser. Motta varsling på mobilen det øyeblikket du blir omtalt, eller samle all publisitet i en daglig mail. Bruk nøkkeltall til å vurdere omfanget av omtalene, og sett opp egne rapporter med den statistikken du finner relevant.

Søk på tvers av mediegrupper

Oversiktlig artikkelbrowser

Sett opp dine egne søkeprofiler

Se nøkkeltall for din performance

Se statistikk for dine omtaler

Marker alle dine omtaler med tags og sentiment

Enkel filtrering ved søk på omtaler

Sett opp dine egne rapporter

Opprett varsler og nyhetsmails

Bli varslet

Vi leverer omtalene dine fortløpende på mail, mobil og i vår overvåkningsportal.

Se alle dine omtaler

Du finner alle omtalene dine enkelt, ved hjelp av ulike søkeprofiler og søkeord som du selv har valgt.

Del med kolleger

Del nyheter med kolleger, ledelse og andre som ønsker og trenger oversikt over dine medieomtaler.

Lag egne rapporter

Kategoriser dine omtaler og sett opp dine egne, skreddersydde rapporter på en rask og enkel måte.

Få statistikk og innsikt

Se statistikk for alle dine omtaler og få en enda dypere innsikt i effekten av din kommunikasjon.

Målgrupper og fordeler

Medieinnsikt
skaper verdi for alle

Våre erfarne analytikere og rådgivere er blant de beste fagpersonene i bransjen. Ved hjelp av omfattende data og avansert teknologi, skaper vi nye resultater for private og offentlige virksomheter hver eneste dag. Vi bistår gjerne deg også.

Med et stadig mer komplekst mediebilde har behovet for å overvåke, analysere og optimalisere kommunikasjonen steget. Vi hjelper kommunikasjonsansvarlige i hele Norden med å holde styr på det som skjer i redaksjonelle og sosiale medier: Lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt. På nett og i print, sosiale medier, TV, radio og podcast.

Infomedias medieovervåkning er i verdensklasse. Vår teknologi fanger opp alt som blir sagt og skrevet om varemerket ditt, konkurrentene dine, bransjen din – og alt det andre som påvirker virksomhetens posisjon og omdømme. Vi sørger for at du alltid er den første som varsles, så du er i forkant og kan optimalisere kommunikasjonen.

Kontakt oss

Vi vet at som ansvarlig for markedsføring og digitale kanaler, trenger du å forstå markedet, publikum og media. Du trenger også innsikt i hvilke tiltak og ideer som fungerer eller ikke. Infomedia har gode, digitale verktøy, avansert AI-teknologi og dyktige analytikere og rådgivere som står klare til å finne svarene for deg.

Få viktig kunnskap om når, hvordan og hvilke kundesegmenter som reagerer på produktene, merkevarene og kampanjene dine. Slik kan du lage innhold og budskap basert på tall og fakta, heller enn synsing – og oppnå resultater mye raskere.

Kontakt oss

Infomedia hjelper salgsavdelinger i hele Norden med å identifisere nye, potensielle kunder og forretningsmuligheter. Med riktig søkeord og avanserte søkealgoritmer, automatiserer vi arbeidet og får fortgang.

Daglig medieovervåkning holder salgsteamet oppdatert på nye muligheter og om hva som foregår hos konkurrentene. En medieanalyse kan også gi ytterligere innsikt i relevante marked og bidra i planlegging for fremtiden.

Vi viser hvordan.

Kontakt oss

Kommunikasjon og ledelse går hånd i hånd. Med gode verktøy og innsikt i effekten av kommunikasjon, får ledelsen et fortrinn og større gjennomslagskraft. Våre analyse- og rådgivningstjenester er skapt for å støtte ledelsen i kommunikasjonsarbeidet. Vi veileder gruppen til bedre forståelse av hvordan kommunikasjon påvirker virksomhetens omverden, posisjon og omdømme.

Sammen identifiserer vi strategiske agendaer, nøkkelpersoner, kjernebudskap og rivaler, før vi setter de rette KPI’ene på tvers av regioner og land, merkevarer og forretningsenheter.

Kontakt oss

Infomedia har tilgang til enorme mengder historiske mediedata. Kombinert med markedets mest avanserte teknologi for medieovervåkning i sanntid, får du et solid innsiktsgrunnlag å basere nye beslutninger på.

Trenger du å vite hvem som sa hva, når og hvor? Med våre norske og internasjonale mediearkiv kan du selv søke, researche og oppdage ting som ikke finnes andre steder.
Eller vi kan sette opp en unik søkealgoritme tilpasset dine behov, som fanger opp trender og overvåker hva som foregår rundt ditt tema.

Uansett hva du ønsker å undersøke, kan vi bidra.

Kontakt oss

Våre digitale plattformer for medieovervåkning og sosiale medier hjelper HR-avdelinger i hele Norden til å forstå hvordan virksomhetens kommunikasjon påvirker omdømmet – og dens evne til å tiltrekke seg talenter.

Vi kan også bidra med å lokalisere de rette kandidatene. Kanskje befinner de seg et helt annet sted enn der du leter. Våre avanserte og fleksible algoritmer kan finne nålen i høystakken, om den så befinner seg i en helt annen verdensdel.

Kontakt oss

Infomedias kundeliste inkluderer noen av landets største offentlige institusjoner. Vi vet at effektiv kommunikasjon foregår på andre premisser og måles på andre parametere enn det som gjelder i de største private selskapene.

Derfor har vi spesialisert oss på å overvåke, analysere og optimalisere kommunikasjon på ulikt grunnlag. Vi har lang erfaring med det offentlige; fra partier og myndigheter til institusjoner og regioner – og vi vet å tilpasse løsninger etter behov. Enten det er medieovervåkning, digitale verktøy, analyse eller rådgivning som trengs, så står vi klare til å bistå.

Kontakt oss

Book en demo

Vil du se hvordan media intelligence og vår digitale plattform kan skape verdi for deg og din bedrift i praksis?

Ønsker du en brukervennlig mobilapp for medieovervåkning?

Vi gjør det enkelt for deg å holde oversikt – også når du er på farten. 

Vår brukervennlige app gir deg raskt overblikk over alle omtalene dine, varsler i sanntid og har flere nye måter å administrere og dele nyhetsinnhold og innsikt på.

Se også

Mediearkiv

Søk blant millioner av artikler i våre norske og internasjonale mediearkiv. 

Overvåkning av sosiale medier

Få full oversikt over det som foregår i alle sosiale medier, på tvers av kanaler og målgrupper.

Medieanalyse og innsikt

Våre erfarne analytikere skaper verdifull innsikt ved hjelp av omfattende mediedata og avansert teknologi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer med våre gratis webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer med våre gratis webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

Kontakt oss

Kontakt oss og hør mer om hvordan våre medieovervåkningsløsninger kan styrke din forretning eller organisasjon.

Book en demo av vår medieovervåkning

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt

Book en demo av
vår internasjonale medieovervåkning

Få en demo av vår medieovervåkning

Book en demo nå, og erfar hvordan Infomedias plattform til medieovervåkning, rapportering og analyse gir deg helhetlig oversikt over virksomhetens omverden.