fbpx

Kate Wichmann midlertidig CEO i Infomedia

I vår besluttet Thomas Vejlemand å gå av som konsernsjef i Infomedia senest ved utgangen av 2023. Etter en vellykket overlevering har selskapets CFO Kate Wichmann overtatt rollen som midlertidig konsernsjef fra oktober. Konsernledelsen består nå av Kate Wichmann og CCO Jørgen Momme Iversen.

– Som vi kommuniserte i vår, har Thomas bestemt seg for å slutte i Infomedia. Vi ble enige om at han skulle fortsette så lenge det var hensiktsmessig for Infomedia, og senest ut året. Vi er veldig fornøyde med det arbeidet Thomas har gjort siden da, og vi har kommet frem til at tiden nå er inne for å overlate ansvaret. Jeg er veldig glad for at Kate har sagt ja til å overta rollen som konsernsjef inntil vi har funnet en ny leder til stillingen, noe vi vil kunngjøre så fort vi har dette på plass, sier Infomedias styreleder Anders Heering.

Kate Wichmann begynte i Infomedia i 2018 og har mer enn 30 års erfaring fra mediebransjen med lederstillinger i Egmont og Gyldendal. Hun er også styremedlem i Infomedias datterselskap Opoint A/S, samt styremedlem i den nystartede teknologibedriften MediaCatch ApS, som Infomedia kjøpte seg inn i sommeren 2022.

For yderligere information

Anders Heering
Styreleder
+45 201 94 044
ah@watchmedier.dk

Kate Wichman
CFO / Interim CEO
+45 302 45 262
kate.wichmann@infomedia.dk

Om Infomedia

Infomedia er Nordens ledende leverandør av medieovervåking, medieanalyser, kommunikasjonsinnsikt og programvare for håndtering av sosiale medier. Våre produkter og tjenester gir alle typer virksomheter dypere innsikt i sin kommunikasjon og sitt omdømme i redaksjonelle og sosiale medier, både lokalt og internasjonalt.

Infomedia eier teknologiselskapet Opoint, som med sin webcrawling-teknologi leverer nyhetsfeeds til medieovervåknings- og IT-selskaper internasjonalt. Vi er også eksklusiv distributør av programvare fra Talkwalker og Hootsuite, begge internasjonale softwareselskaper som spesialiserer seg på overvåkning og håndtering av sosiale medier.

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media og har ca. 250 ansatte fordelt på kontorer i København, Århus, Stockholm, Oslo, Helsingfors og Tallinn samt salgskontor i London og Houston for datterselskapet Opoint.

www.infomedia.no

Last ned PDF

Fyll ut skjemaet, så er du klar til å laste ned dette blogginnlegget som PDF.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt