Hootsuite

hootsuite-logo.svg

Last ned Hootsuites Social Trends 2022

Hootsuite har spurt 18.100 personer og gjennomført omfattende undersøkelser og intervjuer med bransjeeksperter, kunder og partnere. Her kommer deres analyse på fem viktige social media tendenser for 2022.

hootsuite-logo.svg

Vil du samle alt SoMe-arbeidet i ett verktøy?

Hootsuite er en verdensledende plattform til Social Media Management. Planlegg og publiser alt ditt innhold i sosiale medier, håndter kundedialoger og mye mer – fra ett sted og samme sted.

hootsuite-logo.svg

Den komplette plattformen for administrasjon av sosiale medier

Hootsuite er en ledende plattform som samler alle aktiviteter fra kampanjer til kundeservice på sosiale medier i ett skreddersydd dashbord.

Planlegg innhold

Spar tid og krefter ved å laste opp og planlegge innholdet på tvers av sosiale medier. Last det opp én gang i CSV-format, eller bruk Hootsuites planleggingsfunksjon.

Håndter innhold

Skreddersy innhold til alle Hootsuite-kanalene dine, lag et bibliotek med godkjent- og merkevareinnhold, og repost relevant innhold på dine egne sosiale medier.

Promoter kampanjer

Håndter dine kampanjer og ads fra den samme plattformen som du bruker til å styre det organiske innholdet ditt og kundehenvendelsene dine.

Overvåk omtaler

Hør hva folk sier om dere, deres konkurrenter eller deres produkter. Følg med på relevante hashtags, nøkkelord eller profiler direkte i Hootsuite.

Håndter kommentarer

Svar på innlegg og kommentarer på en enkel og grei måte. Godkjenn svar for å sikre rask tilbakemelding som gjenspeiler deres merkevare og personlighet.

Analyser effekten

Du lager enkelt egne rapporter basert på mer enn 200 variabler som måler effekten av det sosiale innholdet ditt på tvers av kanaler, kampanjer og forretningsområder.

Beskytt kontoene deres

Beskytt merkevaren deres gjennom enkel og sikker tilgang til forskjellige sosiale mediekontoer, som team på tvers av avdelinger kan få tilgang til uten problemer.

Arbeid sikkert og feilfritt

Gi kollegaene tilgang til profilene, tillatelsene og nettverkene de skal bruke. Bruk de innebygde godkjenningsprosedyrene og unngå feil.

Integrer dataene

Styrk samarbeidet i organisasjonen og integrer CRM-systemet, e-postplattformen eller andre av de over 250 systemene, som kan brukes direkte i Hootsuite.

Kom deg rundt på sosiale medier med Hootsuite

Kampanjeplanlegging

Hootsuite Ads

Med Hootsuite Ads trenger du bare én plattform for annonsering, noe som sparer deg for både tid og penger. Opprett og test enkelt hundrevis av Facebook-, Instagram- og Google-annonser på få minutter. Og øk konverteringene dine ved å administrere og optimalisere målgrupper, plasseringer og timing fra ett sted.

Employee advocacy / social selling

Hootsuite Amplify

Bruk kollegers sosiale innflytelse og forsterk den sosiale rekkevidden til virksomheten. Med Hootsuite Amplify er det lekende lett å gi de ansatte muligheten til å dele det forhåndsgodkjente innholdet på tvers av deres sosiale nettverk. Employee advocacy blir brått enklere, med et godt social media verktøy i lommen.

Ytelsesdashbord

Hootsuite Impact

Med Hootsuite Impact får du en bedre oversikt over hvordan sosiale medier påvirker salg, slik at du lettere kan oppnå ROI. Oppdag hvilke handlinger du trenger å fokusere på for å øke resultatene av det organiske og betalte innholdet ditt på sosiale medier.

SOCIAL INTELLIGENCE

Hootsuite Insights

Merk følelsen av å se ned på millioner av kundesamtaler i sanntid, og hold dere oppdatert på viktige trender. Med Hootsuite Insights kan du analysere millioner av samtaler på nett i sanntid. Finn for eksempel ut hva kundene gjør og føler. 

Book en demo av Hootsuite

Hootsuite er en alt-i-ett plattform for alle som jobber strategisk med sosiale medier. Vi gir deg en demonstrasjon og viser deg hvordan du kan samle og styrke innsatsen din på sosiale medier fra ett sted.

Publiser og rediger mens du er på farten

Publiser og rediger det sosiale innholdet og engasjer publikum mens du er på farten. Hootsuite-appen fungerer til iPhone, iPad, iPod Touch og Android.

Infomedia + Hootsuite

Vi hjelper deg med å implementere Hootsuite slik at plattformen understøtter utfordringene dine – og vi sørger for at alle får nødvendig opplæring.

Business case

Enten du måler suksess på potensielle kunder, budskap eller kundetilfredshet, kan Hootsuite bidra til å måle de riktige KPI-ene slik at du vet når du lykkes.

Arbeidsflyt

Vi kartlegger arbeidsflytene deres slik at Hootsuite kan effektivisere og optimalisere arbeidet med sosiale medier. Både for adminstratorer av sosiale medier, kundeservice og andre kollegaer.

Implementering

Vi har implementert Hootsuite i både private og offentlige organisasjoner. Det handler om intern forankring gjennom opplæring og løpende trening.

Se også

Employee advocacy

Hootsuite Amplify gjør det enklere for dine ansatte å dele innlegg om selskapet og andre relevante emner på sosiale medier.

Overvåking og analyse av sosiale og digitale medier
talkwalker-logo.svg

Med Talkwalkers digitale lytte- og analyseverktøy får du sanntidsdata om hva som skjer i sosiale kanaler og nettbaserte medier, på tvers av 187 språk.

Det digitale verktøyet til effektivt pressearbeid
VOCAST.svg

Med VOCAST får du skreddersydde medielister, presserom og bildebank samt nyhetsbrev- og pressedistribusjon i én digital plattform.

Whitepaper

De 15 viktigste trender på sosiale medier

Trendguiden introduserer deg til  15 trender og begivenheter som får betydning for strategien din og arbeidet ditt med sosiale medier.

Kontakt oss

La oss ta en uforpliktende prat om arbeidet ditt med sosiale medier, og om hvordan Hootsuite kan gjøre din og dine kollegaers jobb enda enklere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ny inspirasjon maks 1-2 ganger i uken om blant annet spennende webinarer, whitepapers og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.