fbpx
Owly-character-love-saffron1

Social media management med Hootsuite

Planlegg og publiser alt ditt sosiale medieinnhold, håndter kundedialoger og mye mer fra ett sted. Hootsuite er verdensledende plattform for håndtering av sosiale medier – og vi er deres eksklusive forhandler og løsningspartner i Norden.

Hootsuite-black-rgb

Den komplette plattformen for håndtering av sosiale medier

Hootsuite er en ledende plattform som samler alle aktiviteter, fra kampanjer og annonser til kundeservice på sosiale medier – i ett skreddersydd dashbord.

Planlegg innhold

Spar tid og energi ved å laste opp og planlegge innholdet på tvers av sosiale medier. Last det opp én gang i CSV-format, eller bruk Hootsuites planleggingsfunksjon.

Håndter innhold

Skreddersy innhold til alle sine kanaler i Hootsuite, lag et bibliotek med godkjent content tilpasset merkevaren og gjenpubliser innhold i dine egne sosiale medier.

Promoter kampanjer

Håndter markedsføringen av kampanjer og annonser fra den samme plattformen som du bruker til å styre ditt organiske innhold og kundehenvendelser.

Overvåk omtaler

Hør hva folk sier om virksomheten, produktene eller konkurrentene. Følg med på relevante hashtags, nøkkelord eller profiler direkte i Hootsuite.

Håndter kommentarer

Svar på innlegg og kommentarer på en enkel måte. Godkjenn svar for å sikre rask tilbakemelding som gjenspeiler deres merkevare og personlighet.

Analyser effekten

Sett enkelt opp egne rapporter basert på mer enn 200 variabler som måler effekten av innholdet ditt i sosiale medier – på tvers av kanaler, kampanjer og forretningsområder.

Beskytt virksomhetens konti

Beskytt merkevaren gjennom enkel og sikker tilgang til ulike konti i sosiale medier. Team på ulike avdelinger kan få ulik tilgang, uten problemer.

Arbeid sikkert og feilfritt

Gi kollegene tilgang til profilene, tillatelsene og nettverkene de skal bruke. Bruk de innebygde godkjenningsprosedyrene og unngå feil.

Integrer dataene

Styrk samarbeidet i organisasjonen og integrer CRM-systemet, e-postplattformen eller andre av de over 250 systemene, som kan brukes direkte i Hootsuite.

SoMe-teamets favorittverktøy til social media management

Hootsuite brukes av 18 millioner selskaper rundt i verden og har blitt kåret til ledende programvare i fem kategorier innen programvare for sosiale medier, inkludert førsteplassen i Social Media Management.

Kilde: G2

Mer enn 240 integrasjoner

Med mer enn 240 integrasjoner dekker Hootsuites plattform selv de mest avanserte behovene, så du kan administrere sosiale medier mest mulig effektivt.

Nå helt frem i sosiale medier med Hootsuite

Kampanjeplanlegging

Hootsuite Ads

Med Hootsuite Ads trenger du bare én plattform for annonsering. Det sparer deg for både tid og penger. Opprett og test hundrevis av Facebook-, Instagram- og Google-annonser på få minutter. Øk konverteringer ved å håndtere og optimalisere målgrupper, plasseringer og timing – alt fra ett og samme sted.

Employee advocacy / social selling

Hootsuite Amplify

Bruk kollegers sosiale innflytelse og forsterk den sosiale rekkevidden til virksomheten. Med Hootsuite Amplify er det enkelt å gi de ansatte muligheten til å dele forhåndsgodkjent innhold, til hele deres sosiale nettverk. Med dine kollegers hjelp, blir både rekkevidden og resultatene større.

Ytelsesdashbord

Hootsuite Impact

Med Hootsuite Impact får du bedre oversikt over hvordan sosiale medier påvirker salg, og kan lettere bekrefte at innsatsen lønner seg. Oppdag hvilke aktiviteter virksomheten bør fokusere på for å øke resultatene av organisk og betalt innhold i sosiale medier.

SOCIAL INTELLIGENCE

Hootsuite Insights

Med Hootsuite Insights får du hjelp til å fange opp millioner av kundesamtaler i sanntid og analysere hva de handler om. Slik holder du deg oppdatert på viktige endringer og tendenser som kan ha innvirkning på både omdømmet og resultatene.

Book en demo av Hootsuite

Hootsuite er en alt-i-ett plattform for alle som jobber strategisk med sosiale medier. Vi gir deg en demonstrasjon og viser deg hvordan du kan samle og styrke innsatsen din i sosiale medier på ett sted.

Vi hjelper med å implementere Hootsuite slik at plattformen understøtter virksomhetens behov – og sørger for at alle får den opplæringen de trenger.

Business case

Enten du måler suksess på leads, budskap eller kundetilfredshet, kan Hootsuite bidra til å måle de riktige nøkkeltallene – så du vet når du har lykkes.

Arbeidsflyt

Vi kartlegger arbeidsflyt slik at Hootsuite kan effektivisere og optimalisere arbeidet med sosiale medier. Både for SoMe-ansvarlige, kundeservice og andre kolleger.

Implementering

Vi har implementert Hootsuite med stor suksess i både private og offentlige organisasjoner. Nøkkelen til suksess er intern forankring gjennom opplæring og oppfølging.

Last ned Hootsuite's Social Trends 2024

Les hva Hootsuite mener om fremtidens markedsføring på sosiale medier, social commerce og kundeservice.

Infomedia Blogg

Les mer i bloggen vår

Få inspirasjon, tips og råd om håndtering av sosiale medier i bloggen vår.

Se også

ansattes engasjement i sosiale medier

Hootsuite Amplify gjør det enklere for dine ansatte å dele innlegg om selskapet og andre relevante emner på sosiale medier.

Overvåkning og analyse av sosiale medier

Med Talkwalkers digitale lytte- og analyseverktøy får du sanntidsdata om hva som skjer i sosiale kanaler og andre digitale media på 187 språk.

Kontakt oss

Kontakt Daniel hvis du vil vite mer om hvordan Hootsuite kan gjøre ditt eget og dine kollegers arbeid med sosiale medier enklere og mer effektivt.

Daniel Humlebrek
Head of Sales

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer med våre webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

Book en demo av Amplify

Book en Hootsuite demo

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt

Få en demo av Hootsuite

Hootsuite er verdensledende plattform til Social Media Management. Book en demo og bli kjent med mange verdifulle verktøy til deg som jobber aktivt med SoMe.