Hootsuite

hootsuite-logo.svg

Den komplette plattformen for administrasjon av sosiale medier

Hootsuite er en ledende plattform som samler alle aktiviteter fra kampanjer til kundeservice på sosiale medier i ett skreddersydd dashbord.

Planlegg innhold

Spar tid og krefter ved å laste opp og planlegge innholdet på tvers av sosiale medier. Last det opp én gang i CSV-format, eller bruk Hootsuites planleggingsfunksjon.

Håndter innhold

Skreddersy innhold til alle Hootsuite-kanalene dine, lag et bibliotek med godkjent- og merkevareinnhold, og repost relevant innhold på dine egne sosiale medier.

Promoter kampanjer

Håndter markedsføringskampanjer fra den samme plattformen som du bruker til å styre det organiske innholdet ditt og kundehenvendelsene dine.

Overvåk omtaler

Hør hva folk sier om dere, deres konkurrenter eller deres produkter. Følg med på relevante hashtags, nøkkelord eller profiler direkte i Hootsuite.

Håndter kommentarer

Svar på innlegg og kommentarer på en enkel og grei måte. Godkjenn svar for å sikre rask tilbakemelding som gjenspeiler deres merkevare og personlighet.

Analyser effekten

Du lager enkelt egne rapporter basert på mer enn 200 variabler som måler effekten av det sosiale innholdet ditt på tvers av kanaler, kampanjer og forretningsområder.

Beskytt kontoene deres

Beskytt merkevaren deres gjennom enkel og sikker tilgang til forskjellige sosiale mediekontoer, som team på tvers av avdelinger kan få tilgang til uten problemer.

Arbeid sikkert og feilfritt

Gi kollegaene tilgang til profilene, tillatelsene og nettverkene de skal bruke. Bruk de innebygde godkjenningsprosedyrene og unngå feil.

Integrer dataene

Styrk samarbeidet i organisasjonen og integrer CRM-systemet, e-postplattformen eller andre av de over 250 systemene, som kan brukes direkte i Hootsuite.

Kom deg rundt på sosiale medier med Hootsuite

Kampanjeplanlegging

Hootsuite Ads

Med Hootsuite Ads trenger du bare én plattform for annonsering, noe som sparer deg for både tid og penger. Opprett og test enkelt hundrevis av Facebook-, Instagram- og Google-annonser på få minutter. Og øk konverteringene dine ved å administrere og optimalisere målgrupper, plasseringer og timing fra ett sted.

Employee advocacy / sosialt salg

Hootsuite Amplify

Bruk kollegaers sosiale innflytelse og forsterk den sosiale rekkevidden til virksomheten. Med Hootsuite Amplify er det lekende lett å gi de ansatte muligheten til å dele det forhåndsgodkjente innholdet på tvers av deres sosiale nettverk. Sammen er nettverket deres sterkere enn ditt eget.

Ytelsesdashbord

Hootsuite Impact

Med Hootsuite Impact får du en bedre oversikt over hvordan sosiale medier påvirker salg, slik at du lettere kan oppnå ROI. Oppdag hvilke handlinger du trenger å fokusere på for å øke resultatene av det organiske og betalte innholdet ditt på sosiale medier.

SOCIAL INTELLIGENCE

Hootsuite Insights

Merk følelsen av å se ned på millioner av kundesamtaler i sanntid, og hold dere oppdatert på viktige trender. Med Hootsuite Insights kan du analysere millioner av samtaler på nett i sanntid. Finn for eksempel ut hva kundene gjør og føler. 

Bestill en demo av Hootsuite

Hootsuite er en alt-i-ett-plattform for alle som jobber strategisk med sosiale medier. La oss gi deg en demonstrasjon og vise deg hvordan du kan samle og styrke innsatsen din på sosiale medier fra ett sted

Skaff deg Hootsuite-appen

Publiser og rediger det sosiale innholdet og engasjer publikum mens du er på farten. Skaff deg Hootsuite-appen til iPhone, iPad, iPod Touch og Android.

Infomedia + Hootsuite

Vi hjelper deg med å implementere Hootsuite slik at plattformen understøtter utfordringene dine – og vi sørger for at alle får nødvendig opplæring.

Business case

Enten du måler suksess på potensielle kunder, budskap eller kundetilfredshet, kan Hootsuite bidra til å måle de riktige KPI-ene slik at du vet når du lykkes.

Arbeidsflyt

Vi kartlegger arbeidsflytene deres slik at Hootsuite kan effektivisere og optimalisere arbeidet med sosiale medier. Både for adminstratorer av sosiale medier, kundeservice og andre kollegaer.

Implementering

Vi har implementert Hootsuite i både private og offentlige organisasjoner. Det handler om intern forankring gjennom opplæring og løpende trening.

Se også

Overvåking og analyse av sosiale og digitale medier
talkwalker-logo.svg

Talkwalker er en prisbelønt digital plattform for overvåkning og analyse av sosiale medier.

Det digitale verktøyet til effektivt pressearbeid
VOCAST.svg

Det fragmenterte medielandskapet fører med seg både utfordringer og muligheter som VOCAST hjelper deg med å mestre.

Whitepaper

De 15 viktigste trender på sosiale medier

Trendguiden introduserer deg til  15 trender og begivenheter som får betydning for strategien din og arbeidet ditt med sosiale medier.

Vil du vite mer om Hootsuite?

La oss ta en uforpliktende prat om arbeidet ditt med sosiale medier, og om hvordan Hootsuite kan gjøre din og dine kollegaers jobb enda enklere.

Skriv til oss, og vi kontakter deg for en demo.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ny inspirasjon maks 1-2 ganger i uken om blant annet spennende webinarer, whitepapers og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.