Talkwalker

talkwalker-logo-white.svg

Lytt til og forstå samtalene på sosiale medier

Med Talkwalkers lytte- og analyseverktøy får du innsikt i sanntid om hva som skjer på alle sosiale kanaler og nettmedier på 187 språk.

Lytt til samtalene

Lytt til samtaler om merkevaren, produktene og kampanjene deres på sosiale medier. Lytt til tekst, bilder og video på tvers av sosiale nettverk.

Oppdag de nye trendene

Oppdag topphistorier, finn temaer og utforsk hvilke temaer som opptar målgruppene dine. Forstå hva som driver samtalene slik at du kan delta i dem.

Lær målgruppen å kjenne

Se i dataene og lær målgruppen deres å kjenne. Med Talkwalker får du innsikt i hva som rører seg for kundene, interessentene og influenserne deres.

Beskytt omdømmet deres

Omdømmet deres påvirkes av måten du snakkes om. Bruk Talkwalker til å lytte slik at du kan målrette kommunikasjonen din og holde ryktet på sitt beste.

Mål tiltakene

Mål, optimaliser og dokumenter innsatsen din med Talkwalkers avanserte funksjoner. Samle alt i ett dashbord eller motta rapporter som dekker forskjellige behov.

Integrer data

Integrer data fra nettstedet ditt eller andre relevante data og få dypere innsikt i hvordan innsatsen deres på sosiale medier påvirker deres suksess.

For både PR og kommunikasjon, digital markedsføring og analyse

Det er mye buzz om virksomheten, talspersonene og produktene dine på internett. Med Talkwalker kan du både lytte og analysere for å målrette budskapene deres mer presist.

Global dekning

Hvor i verden snakker folk om dere? I hvilke kanaler? Og på hvilke språk?

Reach & Engagement

Hvor langt reiser innholdet deres? Og engasjerer det mottakerne?

Gjennomslag av budskap

Når dine budskap frem til riktig målgruppe?

Sentiment

Hva mener kundene dine om merkevaren, produktene, innholdet og budskapet?

Share of Voice

Hvor mye snakker målgruppene om dere i forhold til konkurrentene?

Nettrafikk

Hvor mye trafikk fører kampanjene dine til nettstedet?

grid.svg
like.svg
comment-1.svg
love.svg
image_social.png

Fra sosial lytting til sosial innsikt

Analyser

Analyser sosiale medier, blogger, fora og nettbaserte nyhetsmedier på én plattform, og få den mest komplette globale dekningen av tjente og eide medier på 187 språk. Ta en titt på dataene selv og sett sammen relevante dashbord, eller la oss hjelpe deg med å få dataene du trenger i et format som kan brukes av både deg og ledelsen din.

 

Innsikt

Bruk Talkwalkers millioner av datapunkter for å få innsikt i nye trender, målgruppen din, produktene eller bedriftens omdømme – eller få nye ideer til innhold eller kampanjer. Oppdag hva folk tenker, kjøper eller sier, og finn raskt nye markedspotensialer – alt presentert på en visuell og logisk måte. 

Research

Med Talkwalker Quick Search får du en rask oversikt over hva som skjer på sosiale medier og andre digitale kanaler. Få nøkkeltall som engasjement, volum, stemninger, temaer, influensere, demografi og geografiske steder. Bruk Talkwalker Quick Search for å styrke merkevaren din og kommunikasjonsinnsikten slik at du kan designe, måle og optimalisere budskapene dine.

Gratis verktøy

Talkwalkers Alert er det beste kostnadsfrie og enkleste alternativet til Google Alerts. Med Talkwalker Alerts kan du spore relevante nøkkelord og motta e-postvarsler når det skjer noe nytt. Finn nytt interessant innhold om varemerket, konkurrenter, begivenheter eller favorittemner, og gå foran konkurrentene.

Få en guidet tur i Talkwalker

Bruk 30 minutter og få en guidet tur gjennom Talkwalker. Vi viser deg alle fordelene med verdens ledende plattform for overvåkning og analyse av sosiale medier. Du oppdager raskt de mange mulighetene.

Infomedia + Talkwalker

Vi bidrar til å implementere Talkwalker slik at plattformen støtter utfordringene deres – og vi sørger for at alle får nødvendig opplæring.

Business case

Enten du måler suksess basert på omtaler, meldinger eller kundetilfredshet, kan Talkwalker hjelpe deg med å måle de riktige KPI-ene, slik at du vet når lykkes.

Arbeidsflyt

Vi kartlegger arbeidsflyten deres slik at Talkwalker kan effektivisere og optimalisere arbeidet med sosiale medier i hele organisasjonen.

Implementering

Vi har implementert Talkwalker i både private og offentlige organisasjoner. Vi lærer opp og trener deg og teamet ditt i Talkwalkers mange funksjoner.

Whitepaper

De 15 viktigste trendene i sosiale medier

Vi introduserer deg for 15 trender og begivenheter som får betydning for strategien din og arbeidet ditt med sosiale medier.

Se også

Administrasjon av sosiale medier
hootsuite-logo.svg

Hootsuite er en ledende plattform som samler alle aktiviteter på sosiale medier i ett tilpasset dashbord.

Digital merkevarebeskyttelse
zf.svg

ZeroFOX gir effektiv beskyttelse mot sikkerhetsrisikoer på tvers av sosiale medier, mobil, e-post og dypnett.

Vil du ha en demo av Talkwalker?

La oss ta en uforpliktende prat om behovene deres og for en gjennomgang av Talkwalkers mange spennende muligheter.

Kontakt oss og få vite mer om:​

  • Analyser og innsikt om innsatsen deres på sosiale medier
  • Talkwalker-plattformen og dens mange muligheter
  • Behovet deres for intern rapportering
  • Hvordan kunder av oss har oppnådd gode resultater
  • Hvordan dere selv kommer godt i gang
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ny inspirasjon maks 1-2 ganger i uken om blant annet spennende webinarer, whitepapers og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.