fbpx
talkwalker-logo

Social Media Listening
med Talkwalker

Talkwalkers plattform til social listening og -analyse er for deg som passer ekstra godt på virksomhetens omdømme. Plattformen dekker selv de mest avanserte behov for overvåkning av omtale i alle sosiale medier.

Infomedia er Talkwalkers eneforhandler og løsningspartner i Norden.

talkwalker-logo-white.svg

Fang opp og forstå det som sies om virksomheten i sosiale medier

Med Talkwalkers lytte- og analyseverktøy får du innsikt i sanntid om hva som skjer på alle sosiale kanaler og nettmedier på 187 språk.

Lytt til samtalene

Lytt til samtaler om merkevaren, produktene og kampanjene dine på sosiale medier. Fang opp tekst, bilder og video i ulike sosiale nettverk.

Oppdag nye trender

Oppdag snakkiser, finn temaer og utforsk hvilke spørsmål som opptar målgruppene dine. Forstå hva som driver samtalene, slik at du kan delta i dem.

Forstå målgruppen bedre

Med Talkwalker får du innsikt i hva som rører seg hos kundene, interessentene og influenserne deres. Se data og bli bedre kjent med målgruppen din.

Beskytt omdømmet

Omdømmet deres påvirkes av måten du snakkes om. Bruk Talkwalker til å lytte til samtalene, og målrett kommunikasjonen din for å bevare og styrke ditt gode rykte.

Mål tiltakene

Mål, optimaliser og dokumenter innsatsen din med Talkwalkers avanserte funksjoner. Samle alt i ett dashbord eller motta rapporter som dekker dine ulike behov.

Integrer data

Integrer data fra nettstedet eller andre relevante datakilder, og få dypere innsikt i hvordan innsatsen på sosiale medier påvirker virksomhetens resultater.

guide

Last ned vår guide
om social listening

Samtalene i sosiale medier er fulle av verdi – hvis man klarer å sile ut det irrelevante. Har du den kunnskapen kan du oppdage nye trender, øke kjennskapen til merkevaren, optimalisere produkter og tjenester, og mye mer.

Last ned vår guide om social listening og lær hvordan du får mest mulig verdi ut av arbeidet ditt med sosiale medier.

Et verktøy til PR og kommunikasjon, digital markedsføring og analyse

Internett syder av informasjon om din organisasjon, dine talspersoner og produkter. Med Talkwalker kan du lytte og analysere samtalene, for å tilpasse og forbedre budskapene.

Global dekning

Hvor i verden snakker folk om dere? I hvilke kanaler? Og på hvilke språk?

Rekkevidde & Engasjement

Hvor langt reiser innholdet deres? Og engasjerer det mottakerne?

Budskapets gjennomslagskraft

Når budskapene dine frem til riktig målgruppe?

Sentiment

Hva synes kundene om merkevaren, produktene, innholdet og budskapene?

Share of Voice

Hvor mye snakker målgruppene om dere, kontra konkurrentene?

Webtrafikk

Hvor mye trafikk til hjemmesiden, leder kampanjene til?

grid.svg
like.svg
comment-1.svg
love.svg
image_social.png

Talkwalker overvåker og analyserer samtalene i sosiale medier

Analyse

Analyser sosiale medier, blogger, fora og nettbaserte nyhetsmedier i én plattform. Du får den mest komplette, globale dekningen av fortjente og betalte medier på 187 språk. Skap dine egne, oversiktlige dashbords med de dataene du selv ønsker, eller la oss hjelpe deg med å få dataene du trenger i et format som kan brukes av deg selv, teamet ditt og ledelsen.

Innsikt

Bruk Talkwalkers millioner av datapunkter for å få innsikt i nye trender, målgruppen din, produktene eller bedriftens omdømme – eller hent nye ideer til innhold og kampanjer. Oppdag hva folk tenker, kjøper eller sier, og finn raskt nye markedspotensial – alt presentert på en visuell og logisk måte.

Research

Med Talkwalker Quick Search får du raskt oversikt over hva som skjer i sosiale medier og andre digitale kanaler. Få nøkkeltall som engasjement, volum, stemninger, temaer, influensere, demografi og geografiske områder. Bruk Talkwalker Quick Search til å styrke merkevare- og kommunikasjonsinnsikten slik at du kan utforme, måle og optimalisere budskapene dine.

Gratis verktøy

Talkwalkers Alert er det beste gratisverktøyet og det enkleste alternativet til Google Alerts. Med Talkwalker Alerts kan du følge relevante nøkkelord og motta e-postvarsler når det skjer noe nytt. Finn nytt, interessant innhold om merkevaren, konkurrenter, begivenheter eller favorittemner, og få et forsprang på konkurrentene.

Book en demo

Talkwalker er verdensledende innen overvåkning og analyse av sosiale medier. Se selv, hvilke fordeler plattformen har for virksomheten og arbeidet ditt.

Vi bidrar til å implementere Talkwalker slik at plattformen understøtter deres behov – og sørger for at alle får den opplæringen de trenger.

Kundecase

Enten du måler suksess gjennom omtaler, engasjement eller kundetilfredshet, kan Talkwalker hjelpe deg med å måle de riktige nøkkeltallene – så vet du når dere har lykkes.

Workflow

Vi kartlegger arbeidsflyten deres slik at Talkwalker kan effektivisere og optimalisere arbeidet med sosiale medier i hele organisasjonen.

Implementering

Vi har med stor sukess implementert Talkwalker i både private og offentlige organisasjoner. Vi lærer opp deg og teamet ditt i Talkwalkers mange funksjoner.

Infomedia Blogg

Les mer i bloggen vår

Få inspirasjon, tips og råd om håndtering av sosiale medier i bloggen vår.

Se også

social media management
Hootsuite-black-rgb

Hootsuite er en ledende plattform som samler alle aktiviteter på sosiale medier i ett tilpasset dashbord.

Kontakt oss

Kontakt Daniel for en hyggelig prat om dine behov for social listening og Talkwalkers mange muligheter.

Daniel Humlebrek
Head of Sales

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer med våre webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

Screenshot av social listening-vertøyet Talkwalker

Book en Talkwalker demo

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt

Last ned vår guide
om social listening

Få en demo av Talkwalker

Talkwalkers plattform til social listening og analyse er til deg som passer ekstra godt på virksomhetens omdømme. Book en demo og erfar plattformens omfattende overvåkning av sosiale medier.