Rådgiver til medieovervåkning

Ønsker du å jobbe med b2b kunderådgivning innen medieovervåkning, og hjelpe norske bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter med å finne relevant medieinnhold? Infomedia Norge har en ledig fast stilling som rådgiver ved vårt Customer Solutions team, hvor du vil inngå som en av fire ansatte på teamet.

Infomedia er en ledende nordisk aktør innen media intelligence, medieovervåkning og medieanalyse. Våre enorme mengder mediedata, nye teknologier og erfarne spesialister gjør oss til en foretrukket strategisk partner for kundene våre. Ved hjelp av avansert teknologi, komplekse algoritmer og et sterkt team av dyktige medarbeidere, overvåker vi det som blir sagt og skrevet i alle typer redaksjonelle og sosiale medier verden over.

På kontoret i Oslo jobber en sammensveiset, produktiv og dedikert gjeng med mennesker som samarbeider tett på tvers av avdelinger og landegrenser. Hos oss vil du komme inn i et godt sosialt miljø med masse engasjement og driv.

Rollen som rådgiver

 • Oppsett av mediesøk med boolske uttrykk i vår medieovervåkningsportal
 • Holde kundemøter med fokus på onboarding, opplæring og oppfølging innen Infomedias medieovervåkningsportal, for nye og eksisterende kunder
 • Sette opp feeds og epostvarsler
 • Rapportere og følge opp opp tekniske feil i plattformen
 • Forbedre treffsikkerhet i søkeoppsett. Sørge for å gi kunder så relevante treff som mulig gjennom feilsøking i interne verktøy, produksjon og endring i søkekriterier
 • Behandle kundehenvendelser fra norske kunder som bruker våre partnerproduker innen social listening og social media management
 • Sette deg inn i social listening- verktøyet Talkwalker, og bidra til å utnytte potensialet i tjenesten med salgsfremmende ideer til konsepter, rapporter eller analyser
 • Behandling av generelle supporthenvendelser som hovedsakelig kommer inn skriftlig
 • Behandle telefonhenvendelser innenfor telefonens åpningstider

Du vil bli et viktig bindeledd mellom kunder, salgsavdeling og IT. Kundekontakt utgjør den viktigste og største delen av arbeidet

Hva kan vi tilby?

En god kombinasjon av erfarne spesialister og nyutdannede som med fersk kunnskap fra studiene og et offensivt syn på muligheter, gjør Infomedia til en levende og en kunnskapsintensiv arbeidsplass.

Vi har tilgang til store mengder data og dyktige medarbeidere, som gjør oss til en toneangivende aktør i markedet for overvåkning, analyse og kommunikasjon. Vår målsetting er å gi våre kunder økt handlekraft og verdifull innsikt i et voksende komplekst medielandskap gjennom vår overvåkning, rapporteringer og rådgivning.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om å sette nye standarder for virksomheters evne til å ta kvalifiserte kommunikasjons beslutninger for alle mediekanaler og derigjennom bidra til at våre kunder oppnår sine forretningsmål og et godt omdømme.

 • Sentrale og hyggelige lokaler i Universitetsgata i Oslo
 • Lunsjordning på kontoret
 • Fleksibel arbeidstid innenfor visse rammer
 • Mulighet for hjemmekontor
 • Et sosialt og godt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og samarbeid
 • En sterk vekstambisjon som gir gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • En spennende reise i et Nordisk selskap i vekst med tydelige og ambisiøse mål for framtiden

Krav til kvalifikasjoner

Utdannelse på høyskolenivå med fokus på IT, medieteknologi, kommunikasjon eller andre relevante fagområder. Språk: flytende norsk og engelsk.

Noe teknisk kunnskap og erfaring med boolske eller regulære uttrykk, mediesøk eller lignende er en fordel. Men det viktigste er at du evner, og trives med kundekontakt, å lære tekniske oppsett og bruke de effektivt. I tillegg til vår egen medieportal, vil du måtte lære deg våre partnerproduker på social listening og social media management; Talkwalker og Hootsuite.

Oppstart

Så snart som mulig og helst innen utgangen av august 2021. Vi gleder oss til å lese søknad og CV, som du sender oss gjennom rekrutteringsportalen frem til 22 juni. Vi holder løpende samtaler. Merk at vi ikke mottar søknader på mail, av hensyn til GDPR. Vent også med å sende dokumenter som inneholder personnummer. Ikke nøl med å ringe hvis du har spørsmål.

Hege Opedal på tlf: 95161361

Thea Waalen Borch tlf: 41354165

Ansøgningsfristen er udløbet

Ansøgningsfristen for dette job er udløbet. Se listen over aktuelle ledige stillinger her.

Om Infomedia

Infomedia er en ledende nordisk aktør innen media-intelligence. Med avansert teknologi, komplekse algoritmer og et team av dyktige ansatte, overvåker vi alt som blir sagt og skrevet i alle typer redaksjonelle og digitale medier over hele verden.

Vi har tilgang til enorme mengder data, ny teknologi og erfarne folk, noe som gjør oss til en ledende aktør i markedet for medieovervåkning, analyse og kommunikasjon. Målet vårt er å gi kundene økt vekst gjennom bedre innsikt i et komplekst medielandskap.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om å sette nye standarder for virksomheters evne til å ta riktige kommunikasjonsbeslutninger i alle mediekanaler. På denne måten hjelper vi kundene våre med å nå sine forretningsmål og pleie omdømmet.

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media og håndterer oppgaver for både nasjonale og internasjonale kunder. Vår partnerliste inkluderer noen av verdens ledende aktører innen sitt felt, som Hootsuite, Zerofox og Talkwalker.