Digitale plattformer

De beste verktøyene for arbeidet ditt med sosiale medier

Vi jobber med noen av de beste på markedet, Slik at du kan få enda mer oppslutning i sosiale medier.

DIGITALE PLATTFORMER​

Administrer digitale- og sosiale kanaler i hverdagen

Administrasjon av sosiale medier
hootsuite-logo.svg

Hootsuite er en ledende plattform som samler alle aktiviteter på sosiale medier i ett dashbord.

OvervåkNing og analyse av sosiale medier
talkwalker-logo.svg

Talkwalker er en prisbelønt digital plattform for overvåkning og analyse av sosiale medier.

PR-PLATTFORM
VOCAST.svg

VOCAST er et digitalt PR-verktøy som får dine viktige budskap ut i de rette kanalene.

Whitepaper

De 15 viktigste trendene i sosiale medier

Trendguiden introduserer deg for 15 trender og begivenheter, som får betydning for strategien din og arbeidet ditt med sosiale medier.

hootsuite-logo.svg
hootsuite

Den komplette plattformen for administrasjon av sosiale medier

Hootsuite er en komplett plattform for administrasjon av sosiale medier som bringer alle aktiviteter sammen i ett skreddersydd dashbord. Følg, engasjer og nå ut til dine brukere, fans og kritikere på over 65 sosiale medier.

Fra Hootsuite kan du planlegge og publisere innhold for profilene deres, overvåke samtaler og utvalgte emner og svare på kommentarer og meldinger.

Bestem selv hvordan ditt eget dashbord skal se ut, og lag tilpassede dashbord for ulike avdelinger og behov.

talkwalker-logo-white
Talkwalker

Det smarte verktøyet for å lytte og forstå sosiale medier

Talkwalkers AI-drevne plattform gir innsikt som hjelper selskaper med å styrke sine merkevarer på sosiale medier. Med Talkwalkers lytte- og analyseverktøy får du innsikt i sanntid om hva som skjer på alle sosiale kanaler og nettmedier på 187 språk. Det gir mulighet til å identifisere en potensiell krise før den inntreffer.

Mer enn 2000 ledende globale merkervarer har valgt Talkwalker fordi deres kraftige programvareplattform gir verdifull innsikt i publikums samtaler på tvers av sosiale medier.

VOCAST

En effektiv PR-plattform til målrettet pressearbeid

Når du målretter ditt PR-arbeid, får du fler omtaler. Med VOCAST kan du målrette kommunikasjonen din til alle medier, journalister og influensere som er interessert i dine historier. Best av alt: Du kan styre hele PR distribusjonen fra ett sted.

Med VOCAST kan du raskt og enkelt dele dine pressemeldinger, bilder, videoer og mye mer, med dine viktigste interessenter – og måle effekten av det. VOCAST’s online presserom kan integreres med din nettside og tilpasses din visuelle identitet.

Om partnerne våre

Vi samarbeider med de beste

Vi hjelper virksomheter og organisasjoner, som er ledende i sine markeder. Det forplikter ikke bare oss selv, men også våre partnere. Derfor samarbeider vi bare med de beste.

Hootsuite er flere ganger blitt utnevnt av Forrester som den ledende plattformen for å finne, planlegge, håndtere og måle innhold på sosiale medier. Talkwalker har vunnet flere priser for deres teknologi og plattform.

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ny inspirasjon maks 1-2 ganger i uken om blant annet spennende webinarer, whitepapers og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.