fbpx

Infomedia ansetter erfaren profil som ny konsernsjef

2 min. lesetid
Martin Ove Rasmussen blir ny konsernsjef i Infomedia. Han tar med seg lang erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen.

Nordens største leverandør av medieovervåknings- og analyseløsninger, Infomedia, har fått ny konsernsjef. Med virkning fra 2. januar tiltrer Martin Ove Rasmussen stillingen. Han kommer til Infomedia etter mer enn 20 år som konsernsjef i mediebyrået Mindshare, som han var med på å etablere og bygge opp.

– Martin er en sterk, moderne og resultatorientert leder. Han har bakgrunn fra medie- og kommunikasjonsbransjen og lang erfaring med nordisk ledelse. Jeg er overbevist om at Infomedia med Martin ved roret, vil utnytte sin nordiske lederposisjon til å skape ytterligere vekst og suksess i en medieverden i rask endring, sier Anders Heering, styreleder i Infomedia.

Infomedia-konsernet har ca. 200 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Estland. Selskapet utvikler og gir råd om løsninger for medieovervåkning og medieanalyse på tvers av medier og plattformer – nasjonalt og internasjonalt.

– Infomedia er et utrolig spennende selskap som har vært gjennom en rivende utvikling de siste årene med oppkjøp, nye partnerskap og produktinnovasjon i et svært konkurranseutsatt marked. Dette må vi bygge videre på, samtidig som vi sikrer solid forankring og kapitalisering. Bedrifter og organisasjoner er mer enn noen gang opptatt av å ta vare på og beskytte omdømmet i media. Her har Infomedia en unik posisjon med sterk faglig kompetanse, ledende digitale løsninger og en markedsledende rolle i Norden, sier Martin Ove Rasmussen.

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media. Siden etableringen i 2002 har selskapet utvidet virksomheten både organisk og gjennom oppkjøp – blant annet av Opoint i 2018 og M-Brains norske og svenske medieovervåkningsvirksomhet i 2019. I 2022 kjøpte Infomedia også det nystartede teknologiselskapet MediaCatch.

Stillingen som konsernsjef ble ledig etter at tidligere konsernsjef Thomas Vejlemand gikk av i oktober, og finansdirektør Kate Wichmann ble konstituert som konsernsjef. Infomedias ledergruppe består nå av konsernsjef Martin Ove Rasmussen og finansdirektør Kate Wichmann.

For ytterligere informasjon

Anders Heering, Styreleder
+45 201 94 044

Martin Ove Rasmussen, Konsernsjef
+45 535 45 326

Om Infomedia

Infomedia er en ledende nordisk aktør innen media-intelligence. Med avansert teknologi, komplekse algoritmer og et team av dyktige ansatte, overvåker vi alt som blir sagt og skrevet i alle typer redaksjonelle og digitale medier over hele verden.

Vi har tilgang til enorme mengder data, ny teknologi og erfarne folk, noe som gjør oss til en ledende aktør i markedet for medieovervåkning, analyse og kommunikasjon. Målet vårt er å gi kundene økt vekst gjennom bedre innsikt i et komplekst medielandskap.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om å sette nye standarder for virksomheters evne til å ta riktige kommunikasjonsbeslutninger i alle mediekanaler. På denne måten hjelper vi kundene våre med å nå sine forretningsmål og pleie omdømmet.

Infomedia eies av JP/Politikens Hus og Berlingske Media og håndterer oppgaver for både nasjonale og internasjonale kunder. Vår partnerliste inkluderer noen av verdens ledende aktører innen sitt felt, som Hootsuite, Zerofox og Talkwalker.

Last ned PDF

Fyll ut skjemaet, så er du klar til å laste ned dette blogginnlegget som PDF.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt