fbpx

Ny Director of People & Organization

17. august 2022 |
1 min. lesetid

Infomediakonsernet setter fart på de nordiske og internasjonale aktivitetene innen media intelligence, og ansetter pr. 1. august 2022 Karina Walhovd i en nyopprettet stilling som Director of People & Organization.

For å styrke markedsposjonen ytterligere samt underbygge forretningen både nordisk og internasjonalt, gjelder det å appellere til bransjens mest kompetente fagfolk, og samtidig sikre et organisatorisk design som fremmer vekst og personlig utvikling.

Infomediakonsernet har derfor ansatt Karina Walhovd som ny Director of People & Organization til å styrke selskapene i hele Norden med fokus på ledelse, kultur, organisasjon og kompetanseutvikling.

Jeg er veldig glad for å kunne ønske Karina Walhovd velkommen til Infomedia og vår nordiske ledergruppe. Karina kommer til å sette dagsordenen for våre satsinger på People & Organization i alle markeder, og fasilitere vårt organisatoriske excellence-program, sier Infomediagruppens CEO Thomas Vejlemand.

Karina Walhovd kommer fra Demant der hun hadde stillingen som HR Business Partner. Fra tidligere har hun lang erfaring som Talent Manager i bl.a. Milestone Systems, samt som konsulent og leder hos flere Search & Selection-virksomheter.

Jeg gleder meg over å nå være en del av Infomedia. Min hovedoppgave blir å medvirke til at organisasjonen til enhver tid understøtter vår forretningsstrategi og vekstplanene i alle markeder. Kompleksiteten i media intelligence-bransjen, Infomedias vekstplaner og den tiltagende kampen om talentene er til sammen en stor og spennende utfordring, som jeg ser frem til å bidra til å løse, sier Karina Walhovd.

Les mer om Infomedia

Last ned PDF

Fyll ut skjemaet, så er du klar til å laste ned dette blogginnlegget som PDF.

LAST NED E-BOK

Medieovervåkning
- veien til innsikt