Book en demo

Oppnå nye mål med intelligent bruk av mediedata, ny digital teknologi og dypere innsikt i medier og kommunikasjon. Les mer, book en demo eller kontakt oss.

MEDIA INTELLIGENCE SOFTWARE

Produkter og plattformer

Medieovervåkning
InfomediaLogo_blue_wide_RGB.svg

Plattform til medieovervåkning

Automatisert medieovervåkning, statistikk og rapportering i én digital plattform – med bred dekning og høy presisjon på tvers av medier.

Dashboards
InfomediaLogo_blue_wide_RGB.svg

Interaktive dashboards

Med våre interaktive dashboards får du enda dypere innsikt i hvordan dine budskap og agendaer når gjennom i mediebildet. 

NORSK MedieRESEARCH
InfomediaLogo_blue_wide_RGB.svg

Norsk mediearkiv

Infomedias mediearkiv er en liten bit av Norgeshistorien. Hvem sa hva og når? Mediearkivet gir svar til alle som researcher.

INTERNASJONAL MEDIERESEARCH
InfomediaLogo_blue_wide_RGB.svg

Internasjonalt mediearkiv

Vårt internasjonale, online mediearkiv dekker alt fra store, globale nyhetssider til små, lokale utgivere. Søk i innhold helt tilbake til år 2000.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Hootsuite

Hootsuite er den ledende SoMe-plattformen som samler alle dine aktiviteter på sosiale medier i ett, skreddersydd dashboard.

OVERVÅKNING og ANALYSE AV SOSIALE MEDIER
talkwalker-logo.svg

Talkwalker

Med Talkwalkers lytte- og analyseverktøy får du innsikt i sanntid, om hva som skjer på alle sosiale kanaler og nettbaserte medier, på tvers av 187 språk.

EMPLOYEE ADVOCACY

Hootsuite Amplify

Hootsuite Amplify gjør det enklere for dine kolleger å dele oppslag om virksomheten og andre relevante emner på sosiale medier.

PR DISTRIBUSJON
VOCAST.svg

VOCAST

Med VOCAST får du skreddersydde medielister, presserom og bildebank samt presse- og nyhetsbrevutsendelse i én digital plattform.

PR Management
VOCAST.svg

VOCAST

Med VOCAST får du skræddersyede medielister, presserum og billedbank samt presse- og nyhedsbrevsudsendelse i én digital platform.

TJENESTER

Analyser og rådgivning

Medieanalyser

På bakgrunn av våre enorme mengder med mediedata tilbyr vi alt fra bærekraftmålinger og konkurrentanalyser til omdømmeanalyser.

Kommunikasjonsanalyser

Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan styrke din kommunikasjon og posisjon ved hjelp av våre mange ulike analyseprodukter.

Rådgivning

Våre rådgivere skaper innsikter til alle som vil undersøke og forstå sin omverden gjennom mediene. Kontakt oss og hør mer om hvordan vi kan hjelpe.

Inspirasjon

events.png

Webinarer

Delta på webinarer og få tips og råd til PR, kommunikasjon og markedsføring.

blog.png

Blogg

Følg våre eksperter gjennom bloggen og få innsikt i aktuelle temaer.

reports.svg

Publikasjoner

Last ned våre rapporter og få ny kunnskap og inspirasjon.

Kontakt oss

Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva medieovervåkning, analyser og optimalisering av dine kommunikasjonstiltak kan gjøre for deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.