Planlegg, send og spor pressemeldinger fra én og samme plattform

VOCAST er en alt-i-ett plattform for PR-arbeid. Bruk VOCAST til å målrette budskapene dine bedre, og håndter media, journalister og nyhetsinfluensere på ett sted.

Infomedia er VOCASTs eksklusive forhandler og løsningspartner i Norden.

Det digitale PR-verktøyet for effektivt PR-arbeid

Mediebildet blir stadig mer fragmentert og du må administrere mange ulike kanaler for å nå målgruppene dine. Dette skaper både utfordringer og muligheter som VOCASTs PR-plattform kan hjelpe deg med å håndtere.

Finn dine målgrupper

Med VOCAST får du alle personer som er relevante for merkevaren din, innen rekkevidde. Media, journalister og nyhetsinfluensere; eksperter på å kommunisere innen sitt fagområde venter på å høre fra deg.

Send pressemeldinger

Tiden er knapp og dyrebar. Derfor er det ingen tid å miste når du skal raskt ut med viktige budskap. Med VOCAST’s PR-verktøy tar det bare noen få klikk å dele pressemeldinger, bilder, videoer og mye mer med dine viktigste interessenter.

Ha kontroll på merkevaren og identiteten

Det stilles høye krav til digital tilstedeværelse og visuell kommunikasjon. Med VOCAST er du sikker på at virksomhetsprofilen, logoen og bildene dine er like sylskarpe som budskapene dine.

Håndter medier, journalister og nyhetsinfluensere på ett sted

VOCAST målretter kommunikasjonen mot akkurat de som er interessert i dine tilbud, din organisasjon og dine tjenester.

Få tilgang til nøye utvalgte lister med alle relevante medier, journalister og nyhetspåvirkere. Det gir budskapene dine større sjanse til å treffe blink, fordi de mottas av dem som er interessert i nettopp ditt felt.

Du får også tilgang til VOCASTs mediedatabase med medier, journalister og nyhetspåvirkere. Alle kontaktene er registrert innenfor bestemte fagområder, geografi og medietyper, slik at du enkelt kan finne frem til de som er interessert i budskapene dine.

Du trenger ikke å bekymre deg for GDPR-regler når du kontakter medier og nyhetsinfluensere gjennom VOCAST; med denne PR-plattformen har du allerede det samtykket du trenger til å distribuere pressemeldinger.

Online presserom og bildebank

Nyhetene og bildene dine vil være lett tilgjengelige, og du kan holde styr på om innholdet ditt blir lastet ned og brukt i praksis.

Med ett klikk kan du dele de siste nyhetene i ditt online presserom, som selvfølgelig er tilpasset ditt selskaps visuelle identitet.

Det samme gjelder bildebanken, som gjør det enkelt for deg å distribuere bilder, video og øvrige filer til pressen og andre samarbeidspartnere.

Send ut budskapene dine og mål effekten

VOCAST følger din visuelle identitet, slik at alle pressemeldinger og nyhetsbrev gjenspeiler merkevaren din. Med VOCASTs Email Editor kan du enkelt legge til, slette og endre innhold i kampanjene selv.

Vi sørger også for at du kan sende fra ditt eget e-postdomene, slik at nyhetene virker troverdig og unngår spamfilteret.

Du får også tilgang til statistikk som viser når e-postene dine leveres, åpnes og hvilke lenker mottakerne klikker på.

Se hva VOCAST kan gjøre for deg

Book en demo

Få en guidet tour i VOCAST og oppdag mulighetene til å effektivisere og dokumentere PR-arbeidet.

Infomedia + VOCAST

Vi hjelper deg å implementere VOCAST, slik at plattformen understøtter dine behov i PR-arbeidet.

Business case

Infomedia sørger for at VOCAST er konfigurert for deg og din hverdag med PR-arbeidet. Med vår kompetanse skaper vi synergier mellom medieovervåkning og PR for å lette arbeidsflyten din og måle effekten av arbeidet.

Opplæring og rådgivning

Våre rådgivere hjelper deg å effektivisere PR-arbeidet så du sparer tid og energi med VOCASTs digitale PR-plattform.

Kontakt oss

Kontakt oss og hør mer om VOCAST’s mange muligheter for å effektivisere og dokumentere ditt PR-arbeid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll på med faglig inspirasjon og oppdateringer med våre gratis webinarer, publikasjoner og caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.