Planlegg, utsend og track presseutsendelser. Alt samlet i én plattform

Infomedia hjælper virksomheder og organisationer med at få succes gennem intelligent brug af data, ny digital teknologi og dyb indsigt i medier og kommunikation.

Den digitale PR-plattformen for effektivt pressearbeid

Mediebildet er komplekst, og du må gå gjennom flere personer og kanaler for å nå målgruppen din. Det fragmenterte medielandskapet fører med seg både utfordringer og muligheter som PR-plattformen VOCAST hjelper deg med å mestre.

Finn dine målgrupper

Med VOCAST har du alle som er relevante for merkevaren din, innen rekkevidde. Medier, journalister og nyhetspåvirkere som hver for seg er eksperter i å kommunisere i sine spesifikke områder – og som venter på å motta historiene dine.

Send ut budskapene dine

Tiden er knapp og kostbar. Derfor har du ingen tid å miste når du skal raskt ut med viktige budskap. VOCAST’s PR-plattform gjør det enkelt og effektivt: Med bare få klikk får du delt pressemeldinger, bilder, videoer og mye mer med dine viktigste interessenter.

Del merkevaren og identiteten din

Det stilles høye krav til både digital tilstedeværelse og visuell kommunikasjon. Med VOCAST er du sikker på at identiteten, logoen og bildene dine er like sylskarpe som budskapene dine.

Håndter medier, journalister og nyhetspåvirkere på ett sted

VOCAST målretter kommunikasjonen din nøyaktig mot de personer som er interessert i ditt oppdrag, din organisasjon og dine tjenester.

Få tilgang til skreddersydde lister med alle relevante medier, journalister og nyhetspåvirkere. Det gir budskapene dine en større sjanse til å treffe blink, fordi de treffer dem som er interessert i nettopp deg.

Du får også tilgang til VOCASTs mediedatabase med medier, journalister og nyhetspåvirkere. Alle kontaktene er registrert innenfor bestemte fagområder, geografi og medietyper, slik at du enkelt kan finne frem til de som er interessert i budskapene dine og treffe dem når du sender ut pressemelding.

Du trenger ikke å bekymre deg for GDPR når du skal kontakte medier og nyhetspåvirkere gjennom VOCAST. I denne PR-plattformen har du allerede det samtykket du trenger til å distribuere.

Online presserom og bildebank

Nyhetene og bildene dine vil være lett tilgjengelige, og du kan holde styr på om innholdet ditt blir lastet ned og brukt i praksis.

Distribusjon av pressemeldinger blir nærmest sømløs: Med ett klikk kan du dele de siste nyhetene i ditt online presserom, som selvfølgelig er skreddersydd til selskapets visuelle identitet.

Det samme gjelder bildebanken, noe som gjør det enkelt for deg å distribuere bilder, video og øvrige filer til pressen og andre samarbeidspartnere.

Send budskapene dine og mål effekten

VOCAST følger din visuelle identitet, slik at alle pressemeldinger og nyhetsbrev gjenspeiler merkevaren din. Med VOCASTs email editor kan du enkelt legge til, slette og endre innhold i kampanjene dine selv.

Vi sørger også for at du kan sende fra ditt eget e-postdomene, slik at nyhetene dine blir mottatt troverdig og seriøst og ikke havner i spamfilteret.

Du får også tilgang til statistikk som viser når e-postene dine er levert, åpnet og hvilke lenker som blir klikket på.

Se video om VOCASTs funksjoner

Få en guidet tour i VOCAST

Få en 30 minutters guidet tour i VOCAST. Vi viser deg fordelene med plattformen og hvordan du kan jobbe mer effektivt med PR og kommunikasjon. Du vil raskt oppdage mange nye muligheter med nyttige PR-verktøy.

Infomedia + VOCAST

Vi hjelper deg med å implementere VOCAST, slik at plattformen støtter PR-arbeidet ditt.

Business case

Infomedia sørger for at VOCAST er konfigurert for deg og din hverdag med PR-arbeidet. Med vår kompetanse skaper vi synergier mellom medieovervåkning og PR for å lette arbeidsflyten din og måle effekten av arbeidet ditt.

Opplæring og rådgivning

Våre rådgivere hjelper deg å systematisere og effektivisere pressehåndteringen, slik at du kan spare tid og energi med VOCASTs digitale PR-plattform.

Kontakt oss

Kontakt oss og hør mer om VOCAST’s mange muligheter for å effektivisere og dokumentere ditt PR-arbeid.