ZeroFOX

zf.svg

Den ultimate merkevarebeskyttelsen i sosiale- og digitale kanaler

ZeroFOX-plattformen beskytter deg mot målrettede phishing-angrep, merkevarekapring og en lang rekke alvorlige trusler på nettet.

Beskytt informasjonen deres

De ansatte er i økende grad avhengige av eksterne digitale plattformer for å kommunisere, selge produkter og mer. Alle disse plattformene lever utenfor deres egne sikkerhetsrammer, og informasjonen deres krever derfor en veldig spesiell beskyttelse. ZeroFOX takler selv de tøffeste cybersecurity-utfordringene.

Beskytt virksomheten

Sosiale- og digitale kanaler har skapt helt nye trusler mot virksomheter. Trusler offentliggjøres på sosiale medier, angrep planlegges på «dypnettet» og toppledere utsettes for phishing, kontoovertakelser og etterligninger. Tradisjonelle sikkerhetsverktøy er ikke laget for å håndtere disse truslene, men her setter ZeroFOX inn og beskytter dere.

Beskytt merkevarene deres

Omdømmet deres bygges i økende grad på nettet gjennom engasjement på sosiale medier og i digitale kanaler. Når sosiale kontoer og nettsteder er hacket eller kopiert, er det ofte svært kritisk. ZeroFOX fungerer som din digitale sikkerhetsagent, som varsler deg, fjerner innlegg, kontoer og nettsteder som skader omdømmet deres.

Oppnå sikkerhet med ZeroFOX

Slik kan ZeroFOX og Infomedia gi dere beskyttelse på internett – verdens største usikrede nettverk.

Virksomheter er helt avhengige av e-post, sosiale medier og andre digitale kommunikasjonsplattformer for å drive virksomheten. ZeroFOXs avanserte AI-teknologi identifiserer og adresserer raskt phishing- og malware-angrep på tvers av plattformer, fra Office 365 til G-suite, Facebook og Linkedin.

Å bygge en skare av engasjerte følgere på sosiale medier er en av hjørnesteinene i å skape sterke merkevarer. Men ondsinnede krefter får i stadig større grad tilgang til sosiale kontoer og legger ut kompromitterende innhold – og i verste fall overtar de kontoene deres. ZeroFOXs kontolåsningsteknologi beskytter Facebook-, Twitter-, LinkedIn- og Instagram-kontoer – og dermed viktige kanaler for å styre omdømmet deres.

Falske sosiale profiler, domener og e-poster er sentrale elementer i nesten alle cyberangrep. Angripere bruker disse aktivitetene for å starte phishing-kampanjer, publisere falskt innhold om virksomheten din, personene og merkevarene dine. ZeroFOXs avanserte teknologi for bildeanalyse og fjerning av etterligninger utrydder automatisk falske domener, sosiale profiler og etterligninger før de skader virksomheten din.

Med et økende antall nettkriminelle som hacker og deler stjålne data, er det viktig å beskytte virksomheten og kundene dine mot digitale innbrudd og informasjonslekkasjer. ZeroFOX registrerer tegn på informasjonslekkasje og identifiserer gjerningsmennene. Enten det er internt eller eksternt. Plattformen gir automatiske varsler når sensitive opplysninger kan ha blitt lekket eller stjålet fra virksomheten din.

Cyberkriminelle angriper ofte virksomheter gjennom falske e-postmeldinger, hvor de utgir seg for å være en høyprofilert person i virksomheten din. Hensikten er å lure ansatte, kunder og partnere til å sende penger, betale falske fakturaer eller videreformidle sensitive opplysninger. Dette er en økende trussel da de fleste eksisterende e-postsikkerhetsløsninger ikke er rettet mot å avverge disse angrepene. ZeroFOX identifiserer e-postetterligninger og varsler deg.

I en tid med mye handel på internett bruker angripere falske domener og sosiale kontoer for å markedsføre og selge piratkopiert innhold og falske- eller stjålne varer. ZeroFOX beskytter omdømmet deres ved å sikre at kundene dine får den ekte varen når de handler på nettet. Plattformens AI-teknologi finner forfalskninger på tvers av markedsplasser og dypnettet og fjerner falskt innhold, falske produkter og uautoriserte forhandlere før de når kundene dine.

ZeroFOX gir deg god nattesøvn

Virksomheter og organisasjoner

Med en komplett plattform og kraftige integrasjoner løser ZeroFOX et bredt spekter av sikkerhetsutfordringer for virksomheter og organisasjoner. ZeroFOX følger nøye med på aktivitetene i hele virksomhetens økosystem og identifiserer potensielle trusler før de skader virksomheten, kunder, partnere og ansatte. Med ZeroFOXs AI-drevne analyseverktøy kan du finne og adressere målrettede trusler mot organisasjonen din og menneskene dine i sanntid, og lage tilpassede regler som automatisk fjerner disse truslene.

Toppledelse og VIP-er

Ledere og VIP-er er spesielt utsatt for digitale angrep. Angripere misbruker ofte deres kunnskap, innflytelse og omdømme gjennom etterligninger på sosiale medier. Herunder overtagelse av kontoer samt e-postangrep for å innhente og videreformidle sensitive opplysninger, og for å få ofrene til å utføre kritiske handlinger. ZeroFOX gjør det mulig å beskytte toppledere og andre VIP-er ved raskt å identifisere og ødelegge både virtuelle/digitale og fysiske risikoer i hele organisasjonens offentlige tilgjengelige kanaler.

Merkevarer

Beskytt merkevaren din, ditt hardt opparbeidede rykte og lojale kunder på tvers av sosiale og digitale kanaler og plattformer. ZeroFOX Brand Protection sikrer organisasjonen mot kritiske problemer som f.eks. merkevarekopier og svindel mot kundene deres gjennom misbruk av merkevarer, budskap og produktbilder. ZeroFOX Brand Protection hjelper merkevareansvarlige så vel som markedsførings- og sikkerhetsteam å identifisere og redusere eksterne trusler mot deres omdømme, merkevarer og kunderelasjoner.

Nett og e-post

Nettstedet deres og sosiale kanaler er ofte de første stedene hvor kunder engasjerer seg i virksomheten din. Svindlere kan imidlertid utnytte virksomheten din på nett og på sosiale medier ved å etterligne domenet og e-postadressene deres. Hensikten er å lure intetanende brukere til å tro at de samhandler med merkevaren din. Med ZeroFOX kan du beskytte nettsteder, merkevarer og andre immaterielle rettigheter ved å identifisere og eliminere domenehackere og phishing-kampanjer som er rettet mot deres kunder og ansatte.

Få en smugkikk på ZeroFOX

Ta en titt på ZeroFOX og oppdag de mange alternativene for komplett beskyttelse på sosiale medier og andre digitale kanaler. Det tar bare 30 minutter og er selvfølgelig helt uforpliktende.

Infomedia + ZeroFOX

Vi implementerer ZeroFOX slik at plattformen støtter dine utfordringer – og vi sørger for at alle får den nødvendige opplæringen.

Risiko og arbeidsflyt

Vi kartlegger arbeidsflyten deres slik at ZeroFOX kan effektivisere og optimalisere arbeidet med digital risikovervåkning og håndtering av trusler fra sosiale- og digitale kanaler.

Business case

Vi gir deg et klart bilde av hva ZeroFOX kan gjøre for selskapet deres, og hva du kan tjene og spare ved å implementere plattformen.

Oppsett og opplæring

Vi hjelper deg med å sette opp ZeroFOX slik at plattformen støtter arbeidet på tvers av team, og vi sørger for at alle får nødvendig opplæring.

Se også

Administrasjon av sosiale medier
hootsuite-logo.svg

Hootsuite er en ledende plattform som samler alle aktiviteter på sosiale medier i ett skreddersydd dashbord.

Sosial lytting og innsikt
talkwalker-logo.svg

Talkwalker er en prisbelønt plattform for overvåkning og analyse av sosiale medier. Plattformen brukes av verdens største varemerker.

Bestill en demo av ZeroFOX

La oss hjelpe deg med å identifisere dine behov, utfordringer og muligheter i å overvåke og håndtere risiko og trusler i sosiale og digitale kanaler.

Hør mye mer om:

  • Hvilke risikoer og trusler dere møter på nettet
  • Hvordan ZeroFOX gir deg komplett sikkerhet
  • Hvordan andre av våre kunder har hatt suksess
  • Hva som skal til for å komme i gang
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ny inspirasjon maks 1-2 ganger i uken om blant annet spennende webinarer, whitepapers og gode caser. Du kan når som helst avslutte abonnementet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.